Kérjen tanácsot

Kérdés

Jó napot kívánok!
55 éves férfi vagyok. Vese problémáim vannak. Vérképem nem jó, a vese elégtelenség több tünetét produkálom. Orvosom szerint még nincs gond, de én szeretnék tenni valamit magamért. Van olyan készítmény ami javítana vese működésemen?
Köszönöm válaszát!

Válasz
2023. február 13.

Tisztelt Uram!

Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével! Direkt gyógyító hatást sajnos nem ígérhetünk a gombakészítményekkel, de azok számos folyamat támogatásával segíthetik a szervezet egyensúlyának visszaállítását. A gyógygombatermékek elsősorban az immunrendszer erősítésével támogatják a szervezetet, de a kombinációs készítményekben található különféle gombák számos egyéb jótékony hatást is eredményeznek (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, cukoranyagcsere-, veseműködés támogatása, értágító hatás, a szervezet oxigén-felhasználásának javítása, energetizáló hatás, stb.).
Önnek ezért a MUSHI ImmunoMix fogyasztását ajánlanánk, a javasolt adagolás 2×1 kapszula naponta. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.
Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), megfelelő omega 3/6 arányú minőségi halolaj, Kaqun víz fogyasztása.
Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást!

Dr. Darnói Tibor

Kérdés

Üdv! Érdeklődnék, hogy policisztás vesékre tudna valamit ajánlani? Édesanyukám sajnos veseelégtelenségben szenved és tehetetlen vagyok, segítséget szeretnék kérni. Köszönöm szépen előre is a választ!

Válasz
2022. március 17.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Mivel a policisztás vese öröklött betegség, direkt gyógyulást nem ígérhetünk a gombáktól, ahogy a veseelégtelenségre sem. Elsődleges a rendszeres orvosi kezelés, gondozás. Kiegészítőként azonban az általunk ajánlott MUSHI OptiMix nevű készítmény gombakivonatai számos hatóanyaguknak köszönhetően több területen is képesek jótékonyan támogatni a szervezet működését (immunerősítés, antimikrobiális hatás, vese- és májműködést serkentő hatás, vérnyomás-, vércukorcsökkentő hatás, gyulladás- és koleszterinszint csökkentő hatás, értágító, véralvadásgátló hatás, zsírok lerakódásának megakadályozása az érrendszeren belül, szervezet oxigénfelhasználásának javítása, antioxidáns hatás, stb.).

Édesanyjának tehát a MUSHI OptiMix fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

Fontos lenne, hogy Édesanyja minél szélesebb lefedettséggel tudja támogatni szervezete egyensúlyát, melyhez az Ő életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást.

Tisztelettel kívánunk Édesanyjának jobbulást, jó egészséget!

Dr. Darnói Tibor

Kérjen tanácsot