Keresés
Close this search box.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mire jók a gyógygombák?

A vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat és poliszacharidokat tartalmazó gyógygombák felhasználása sokrétű. Egyaránt alkalmazhatók roborálásra, betegségmegelőzése, kiegészítő kezelésekhez és fertőzéses megbetegedésekkel szemben. Összetevőik révén kitűnő immunerősítők, rákellenes hatásukat pedig különféle kutatások igazolták.

A szállítási díj 15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, amennyiben a bankkártyás fizetési módot választja. 15000 Ft érték alatti megrendelés esetén a szállítási díj bankkártyás, ApplePay-jel vagy GooglePay-jel történő fizetés esetén 1320 Ft. Utánvétes szállítási mód esetében értékhatártól függetlenül 360 Ft további költséget számítunk fel. Tehát amennyiben 15000 Ft értékhatár alatt, utánvéttel rendel, a teljes szállítási díj 1680 Ft.
Amennyiben 15000 Ft értékhatár felett, utánvéttel rendel, csak az utánvét költségét kell fizetni, ami 360 Ft.

Amennyiben a rendelését 10:00 előtt adja le, úgy a csomagját már másnap kiszállítjuk Önnek, 10:00 után leadott rendelések esetében a szállítás 2 munkanap. A szállítás időpontjáról a GLS futárszolgálat a kiszállítás napján reggel 8:00 óráig e-mailben tájékoztatást küld a kiszállítás időintervallumáról és a futár telefonszámáról.

Az alábbi fizetési lehetőségek elérhetők webáruházunkban:

  • Stripe kártyás fizetés
  • Apple Pay
  • Google Pay

Ügyfélszolgálatos kollégánknál a +36 21 252 5535-ös telefonszámon, vagy az [email protected] email címen.

Rendelések online nyomon követésének lehetősége, korábbi rendelések áttekintése, kedvezmények, egyedi ajánlatok.