Keresés
Close this search box.

Elégedettség, garancia

A Mushi.hu-nál büszkék vagyunk termékeink minőségére és arra, hogy prémium vásárlói élményt nyújtunk. 100% Elégedettségi Garanciánk azt jelenti, hogy ha nem szereted a terméket, visszatérítjük a vételárat.

Az Elégedettségi Garanciánk a Mushi.hu weboldalról közvetlenül vásárolt termékekre vonatkozik, és a vásárlás dátumától számított harminc (30) napon belül érvényes. Ha nem vagy elégedett, örömmel biztosítunk visszatérítést, cserét vagy helyettesítést, csapatunk belátása szerint.

Kérjük, értesíts minket e-mailben vagy telefonon a visszaküldési szándékoddal kapcsolatban a vásárlástól számított 30 napon belül. A visszatérítés/helyettesítés megkezdéséhez minden visszaküldést először ügyfélszolgálati csapatunknak kell jóváhagynia egy hivatalos visszaküldési számmal. A visszaküldési szállítási díjakat az eredeti vásárlónak kell állnia. A visszatérítéshez szükség lehet a vásárlás igazolására vagy azonosító adatokra, mint például a rendelésszám. További szállítási díjak nem feltétlenül téríthetők vissza.

Kérdéseid vannak vagy segítségre van szükséged? Hívj minket vagy írj e-mailt az Ügyfélszolgálati csapatunknak.