Keresés
Close this search box.

Gyógygomba kivonatok

Gyógygombák legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül hatékony immunerősítők, amit elsősorban poli-béta-glükánjaiknak (természetes szénhidrát ) köszönhetnek. Számos kutatás bizonyítja, hogy a gyógygombák gyakori fogyasztásával, jelentősen csökkenthetjük a rosszindulatú betegségek kockázatát.

A gombák – fajtától függően – fán vagy a talajban nőnek. A gyógygombák poliszacharid fejlődéséért, nagymértékben a tápanyagtartalom az éghajlati viszonyokkal együtt a felelős. A kettő optimális kombinációját leginkább délkelet-ázsiai felföldeken találjuk. Innen származnak a több, mint 40% poliszacharid tartalmú gomba kivonatainkhoz felhasznált kiváló minőségű, tápanyagokban gazdag gyógygombáink. Tapasztalt gombatermesztő partnereink biztosítják a fenntartható termesztést, melyek folyamatos minőségelemzését németországi székhelyű agrolab segítségével vizsgáljuk.

A kivonatoknál a magas poliszacharid tartalom az elsődleges. Az összetett és kiterjedt extrakciós folyamat során a poliszacharidok felszabadultak a gombák sejtfalából, és biológiailag hozzáférhetővé teszik azokat.