Keresés
Close this search box.

Kínai hernyógomba kivonat

Cordyceps sinensis

(15 vásárlói értékelés)

Magas, 40%-os poliszacharid tartalmú Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonat, vegán kapszulahéjban.
A receptúra nem tartalmaz magnézium-sztearátot, valamint egyéb felesleges adalékanyagokat és színezékeket. Ráadásul a kapszulák 100%-ban allergén és GMO-mentesek, illetve a hivatalos HACCP-koncepció szerint készülnek.

vegan kapszula  Vegán kapszulában!

Kiszerelés: 60 db kapszulaKivonat: 250 mgHatóanyag tartalom: poliszacharid tartalom min. 40%Akár holnapra nálad!
Válasszon terméktípust!
BIO Gyógygomba kivonat
Válasszon mennyiséget!
5% kedvezmény
10% kedvezmény
15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás, ha bankkártyás fizetést választ!

Valódi értékelések vásárlóinktól

Értékelem a Kínai hernyógomba kivonat terméket
★★★★★
Ungvári Józsefné2024.01.30.
A fiamnak vettem, amikor a Covid volt, pedig ellenkezett, hogy minek az neki, de azért bevette. Amikor másodszor elkapta a Covidot, kiszedte, ami még az előző csomagolásból maradt, és telefonált, hogy utánpótlást kérjen. Hát nem kért volna, ha nem használ neki. Így a Covidból hamar kigyógyult, sokkal hamarabb mint előtte. A férjemnek is ezt szokom rendelni. Mikor sokat köhög, elkezdi szedni, és ennek köszönhetően lehet éjszaka nyugodtan aludni, a köhögésrohamok ritkábban jelentkeznek.
servis2023.12.19.
Önnek is kedves Ágnes, és minden olvasónknak, vásárlónknak, követőnknek. Áldott Karácsonyt!
servis2023.12.19.
Kedves Ágnes! Köszönjük szépen visszajelzését. Bárcsak minden betegnek sikerülne meggyógyulni. Kívánunk Önnek jó egészséget és áldott Karácsonyt!
★★★★★
Győrffy Ágnes2023.12.19.
65 évesen 2022.februárjában diagnosztizáltak nálam vastagbél rákot,tüdő és máj metasztázissal. 4-5 hónapot prognosztizáltak az életre,mert ugyancsak előrehaladott volt a helyzet (III.). Akkor nagy ijedtségemben körbeinformálódtam és azóta folyamatosan szedem a gyógygombákat. Mellé algákat,céklát,fokhagymát,búzacsírát stb. Nagy mennyiségben szedem ezeket,szünetet csak a kemo alatt tartok,ill.akkor visszaveszem az adagot. Folyamatos volt a tumorok csökkenése,amíg végül műthetővé váltam,a maradékokat eltávolították. A tüdőmből maguktól eltűntek a tumorok. Teljesen tumormentes lettem kicsit több,mint 1 év alatt. A közérzetem kiváló volt végig,mintha fiatalodtam volna 30 évet. Természetesen kellett hozzá az orvostudomány segítsége és egy ultraerős pozitív gondolkodás,elszántság,erő. Akik ismernek,csak néztek. Nem fogytam egy dekát sem,nem hullott a hajam sem ki,a kemo és biologiai terápiák mellékhatásai is elviselhetővé szelídültek.A felsorolt csodák szedését azóta is folytatom,csak lecsökkentettem a mennyiséget és szedni is fogom,amíg élek. Főleg a Shitakee és a Ganoderma gombákat részesítettem előnyben,de mellettük néha még masfajta gombákkal is erősítettem magam. Nálam elvitathatatlan a gombák hasznossága,bizonyítottan hatásosak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a fogyasztásukat.
★★★★★
Báliné Tóth Ágnes2023.12.08.
Véleményem: 5-ös! Sokféle gomba terméket rendeltem már Önöktől! Mindegyik jó! ÁLDOTT-BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK, TISZTELETTEL. ÜDV: ÁGNES
★★★★★
Lipécz Judit2023.10.17.
szívkatéteres beavatkozáson voltam, az egyébként is gyengén működő veséimet ( GFR 20-25) a beavatkozás során használt kontrasztanyag várhatóan jelentősen károsította volna, és dialízisre kellett volna járnom heti 3 alkalommal. Vagy ez, vagy infarktus. Inkább ez, mert így még van jövő. Amikor megtudtam hogy mik a lehetőségek, azonnal megrendeltem Önöktől a hernyógomba és a pecsétviasz gomba kapszulát a koleszterin miatt, csináltam hajnalban 3x a vesére a pár perces chikung gyakorlatot és igyekeztem jobbá tenni a párkapcsolatomat. A szívkatéter után 10 napig voltam még kórházban, infúziós terápiát javasolt a vesegondozós konzílium, és a veséim működése elérte azt a szintet az utolsó napra, mint amilyen volt, tehát a kezelőorvosom kijelentette, hogy a veséim nem károsodtak. Ezt nagyrészt a kapszuláknak köszönhetem.
★★★★★
Birkás József2023.01.05.
Három hónap után,csillagos ötös.
★★★★★
Horváth Istvánné2022.12.20.
Nekem nagyon bevált, a fáradságot, rosszkedvet elfelejthettem. Ennyit megér az egészségünk, csak javasolni tudom.
★★★★★
Burián Györgyné2022.11.08.
Kitűnő termék. Jó hatással van a kozerzetemre és az egészségemre..
★★★★★
Kálo Georgina2022.07.26.
Nagyon jo csak ajánlani tudom!! Dinamikusabb,erötejessebb vagyok.2 es tipusu Diabéteszem van és hála a hernyo gomba jotékony hatásának 1 honap után már nem oltom magam.Merjetek redelni megéri
★★★★★
Harsányi Lászlóné2022.07.23.
Nagyon jó termék,most akciós újra rendeltem!
★★★★☆
Rosenberg Lászlóné2022.02.10.
Nagyon jó ajánlom mindenkinek
★★★★★
Hangyál Károlyné2022.02.04.
A leírás alapján ajánlom mindenkinek.
★★★★★
Kiss András2021.12.21.
Nagyon jó,ajánlom mindenkinek..
★★★★★
Bartha Lászlóné2021.12.07.
Covid19 óta fogyasztom, még megfázva sem voltam
×

Kínai hernyógomba kivonat

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.