Keresés
Close this search box.

OptiMix

Speciális gyógygomba-keverék

(11 vásárlói értékelés)

Bokrosgombát, mandulagombát, pecsétviaszgombát, shiitakét, chaga gombát, rezveratrolt és C vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Kiszerelés: 120 db kapszulaHatóanyag tartalom: poliszacharid tartalom min. 40%Akár holnapra nálad!
Válasszon mennyiséget!
5% kedvezmény
10% kedvezmény
15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás, ha bankkártyás fizetést választ!

Valódi értékelések vásárlóinktól

Értékelem a OptiMix terméket
JzsF.K2024.06.04.
Optimixet és Shitaket vettem 1 hónapja, 2 hét alatt elfogyott így mindkettő az előírt adagban, így csak 2 hétig szedtem, de mivel más márkákhoz képest eleve 2x hatóanyagot tartalmaz a Mushi, így elég magas hatóanyagtartalommal szedtem, főleg hogy ment vele +ban a Shitake is.1500mg-os össz hatóanyagtartalom lehetett naponta így, ami szerintem nem kevés, szedtem olyan ganoderma kivonatot pár éve, hogy csak 200-250mg tartalmazott a napi adag, ami nem sok, de másoknak az is érezhető volt, kicsit nekem is. Így rövidtávon meg elsőre persze lehet nem lehet biztosra értékelni, de annyi biztos hogy nekem az energiaszintem-kedvem edzésnél már 3-4 nap alatt is érezhető volt, rendesen 2-3x annyit edzettem.Erőjógánál az átlagos 12-15 perc(5 gyakorlat) helyett volt amikor 25-45 percig is csináltam egyfolytában.Ilyen hosszan még nem csináltam ezt a gyakorlatsort vhogy az elmúlt 25 évben.Szerintem nem csak úgy véletlenül lehetett ez, hanem valszeg működtek a dolgok, persze ahogy elfogyott, utána már nem is ment úgy, de gondolom nem a placebo hatás miatt :))Nekem pozitív volt így rövidtávon is, pedig ahogy írják valójában hónapok alatt fejti ki a hatását, csak pénz...lehet elosztva 1 hónapig is kitartott volna, és talán úgy még jobb a hatás!?
★★★★★
Cosman Attila2024.04.22.
Úgy érzem, nekem ez a termék nagyon bevált. Nem csupán a közérzetről volt szó, hanem a hasfalamon voltak daganatok, úgy néz ki, eltűntek és pillanatnyilag, hála Istennek, tünetmentes vagyok. Az orvos is örült, hogy nem újult ki semmi, az eredményeim jók.
★★★★★
Wittenbart István2023.08.07.
Édesanyámnál 4 éve tüdőtumort diagnosztizáltak melynek következménye a nehéz légzés volt a folyadék felgyülemlése miatt. Koránál fogva kemo és radioterápia nem jöhetett szóba így maradt a heti rendszerességgel végzett folyadéklecsapolás mely igen fájdalmas beavatkozás. Ekkor kerültünk kapcsolatba az OptiMix termékkel aminek szedését követően 2 hónap alatt a folyadék felszaporodása csökkent majd teljesen megszünt. Az álltalános állapota is javult. Csak a gombakivonat segíthetett mert más vitamint vagy gyógyszert nem szedett. A család azóta már több terméket is megelégedéssel fogyaszt.
★★★★★
Bogathy Magdi2023.07.31.
5 éve szedem az optimix gombát, amióta meg tudtam hogy rákos vagyok. Vagyis már nem vagyok, mert minden rendben volt az utolsó kontrol vizsgálaton. Erre is azt mondom hogy az elmúlt 5 évben egyszer sem volt olyan lelet amin elváltozás szerepelt volna. Isten segítsége benne volt , de a gombának is nagyon sokat köszönhetek. Gyorsan gyógyultam, folyamatos negatív leletek. Adjunk egy esélyt hogy egészségesek legyünk. Köszönöm a forgalmazó csapatnak a munkáját hogy mindig időben érkezett a segítség. Mert tudom hogy segített.
★★★★★
Aralica Szilvija2023.07.22.
5 éve fogyasztom a gombákat, daganatos beteg voltam, túl vagyok a kemoterápián és sugárkezeléseken, idén már az onkologus is mondta, hogy tünetmentes vagyok és egészséges. Úgy gondolom, hogy nagy segitség volt a gomba. Igaz az első 1,5 - 2 évben más gombát használtam, de sokkal drágább volt. Az első ok, hogy MUSHI-ra váltottam az alacsonyabb ár volt. Összehasonlítottam a másik kapszulába mennyi hatóanyag van és a MUSHI-ba, kiderült, hogy MUSHI-ba több mint dupla annyi van mint az előzőbe, így fele adagot kell szedni. Azóta is a MUSHI gombákat fogyasztom, (gyorsan terjedő agresszív áttétes melldaganatom volt) OPTIMIX és HERNYÓGOMBÁT szedek, most csak 2-2db kapszulát. Régebben 2 x 4db-ot szedtem.
★★★★★
Kárpáti Gabriella2023.07.15.
Éppen 20 éve, hogy problémák kezdődtek a tüdőmmel, amit végül is asztmának diagnotizáltak. Néhány éve átestem egy tüdőgyulladáson, majd találtak egy gyanus foltot a tüdőmön, ezért ct vizsgálatokra küldtek megfigyelés céljából. Mivel sokat hallottam a gyógygombák jótékony tulajdonságairól, elkezdtem szedni az Önök által forgalmazott OptiMixet, valamint a légzés javítására a hernyógombát. A ct. vizsgálatok során megállapították, hogy a folt szép lassan eltűnt, a légzésem is sokat javult. Örülök, hogy rátaláltam ezekre a kiváló termékekre.
★★★★★
Zekov Marianna2023.07.08.
A barátnőmtől hallottam pár évvel ezelőtt erről a termékről, amit azóta is rendszeresen használunk. A férjem a magas vérnyomása miatt kezdte szedni a bio ganoderma gombát, és azóta a vérnyomása csökkent. Én megelőzésként szedtem több gombafajtát is. Most az optimixet kezdem ha lejár az 1 hónap pihenőidő, mivel abban az összes gombafajta benne van, amit eddig szedtem. Teljes bizalommal vagyok a gombák pozitív hatására, ezért a szedését nem fogjuk abbahagyni.
★★★★★
Széles Szilárd2023.07.01.
Évek óta használom a cég gyógygombáit. Sajnos használnom kell, érintett vagyok daganatos betegségben. Az Optimix terméket naponta fixen, a többi gombafajta kapszuláit pedig felváltva. Teljesen jól vagyok, orvosi kezelést már évek óta nem kapok, csak kontrollra járok. Mindenkinek ajánlom!
★★★★★
Dr. Visnyay Beáta2023.06.08.
Kétoldali mellrák miatt operáltak, és az első operáció óta szedem az Optimix kapszulát, mert tudom, hogy van védő hatása. A gondom ott van, hogy nem csak az Otimixet szedem, hanem ezen kívül még jó néhány olyan táplálék kiegészítőt, aminek van tumor ellenes hatása. De nem csak emiatt nehéz bármit írnom, hanem azért is, mert az idén tavasszal mindazon szedett táplálék kiegészítők mellett emelkedett lett a mellrákra vonatkozó tumormarkerem. Megemeltem az adagokat, kiegészítettem még néhány szerrel a kezelésemet, és intenzívebbé tettem a belső – lelki - feldolgozást, és hiszem, hogy mindez hozzájárult ahhoz, hogy a mammográfiás és az áttét kereső vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak. A tumormarker még mindig nem mozdult el lefelé, de hiszem, hogy mindaz, amit csinálok, meg fogja hozni ezt is. Szóval, hiszem, hogy az Optimix szedése is hozzájárult az eddigi sikerhez, de nem tudom azt mondani, hogy egyedül az Optimix segített.
★★★★★
Fülöp Friderika2023.05.08.
Édesapám tüdőrák kezelése mellé választottuk az Optimix terméket bő 1 éve, nagyban segíti a kezelések elviselhetőségét illetve a minndennapok teljes értékűségéhez is hozzájárul, nagyon jó termék. bátran ajánlom. Az ügyfélszolgálat gyorsan és precízen dolgozik, minden rendelés 2 munkanapon belül érkezett. Nagyon elégedettek vagyunk.
★★★★★
Péter2022.12.21.
Köszönöm az ügyfélszolgálat kedves és szakszerű eligazítását.
×

OptiMix

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.