Keresés
Close this search box.

ImmunoMix

Speciális gyógygomba-keverék

(3 vásárlói értékelés)

Hernyógombát, bokrosgombát, pecsétviaszgombát, chagát, rezveratrolt és acerola kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, az immunrendszer erősítésére, és a szervezet ellenállóképességének növelésére.

Kiszerelés: 60 db kapszulaHatóanyag tartalom: poliszacharid tartalom min. 40%Akár holnapra nálad!
Válasszon mennyiséget!
5% kedvezmény
10% kedvezmény
15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás, ha bankkártyás fizetést választ!

Valódi értékelések vásárlóinktól

Értékelem a ImmunoMix terméket
★★★★★
Kovács Éva2023.12.21.
Kb. egy éve fogyasztom ezeket a gomba készítményeket. Megoldást kerestem a magas vérnyomás, változó kori tünetek, migrén, állandósult fáradtság, kimerültségre. Szó szerint szembe jöttek velem a termékek a weboldalak olvasása közben. Kipróbáltuk a párommal, neki is az 50 feletti stresszes életet élő férfiak, minden nyűgjére, egészségügyi kihívásaira. Bevált, szeretjük és elköteleződtünk a termékek pozitív hatásainak eredményeként. Ajánlom a hasonló problémák megoldását keresőknek.
★★★★★
Molnár Mónika2023.08.15.
Három hónapja szedem az Immunomix gyógygombát. Menopauzás tünetek miatt és térdizülezi gyulladás miatt keztem el szedni. Egy hónap szedést követően az alvási problémáim lecsökkentek. 7-8 szori éjszakai felébredés kétszerre korlátozódott. Hőhullámaim jelentősen csökkentek. Vérnyomásom nem volt magas, de menopauza alatt emelkedett 130-140/ 80- ra. Mostanra újra visszaállt 110/ 80 körülire. Az álltalános közérzetem is jobb lett ezáltal. Örülök, hogy megismertem a gyógygombát!
★★★★★
Kozonics Lászlóné2023.07.15.
Nagyon szépen köszönöm a gyors, korrekt ügyintézést! Önöknél találtam még az ImmunoMix gyógygomba keveréket melynek szedése során sokat javult a közérzetem és a fizikai állapotom.
×

ImmunoMix

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.