Keresés
Close this search box.

Orvos válaszol

Kérjen tanácsot!

Kérdés

Üzenet: 64 éves vagyok és prosztatamegnagyobbodásom van. A PSA értékem ingadozó, negyedévente mérve 6,2 – 4,1 – 4,2 – 6,5 ug/l javasolják a biopsziát amitől vonakodom. A szabad PSA is határon felüli, viszont a Szabad-total PSA az rendben van. Kérném a javaslatát ami segít az állapot további romlása szempontjából. Válaszát előre is nagyon köszönöm!
B.

Válasz
2023. november 29.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő bizalmát és érdeklődését!

Az elküldött adatok alapján mindenképpen azt javasoljuk, hogy a teljes, komplex kivizsgálás mielőbb történjen meg! Az értékek felvetik esetleges daganatos elváltozás lehetőségét, amit a biopszia tud kizárni vagy megerősíteni. Ne így legyen, de amennyiben rosszindulatú folyamat igazolódna, az időben történő kezelés a túlélés, az áttétképződés, az életminőség szempontjából perdöntő. A halogatás egy ilyen helyzetben csak rontja az esélyeket. Így a sürgős, teljes körű kivizsgálást ajánljuk Önnek, kívánva a legjobbakat!

A prosztata támogatását összetett terápia segítheti, melynek része a rendszeres testmozgás, fizikai aktivitás, mely sem nyomással, sem túlzott erőkifejtéssel nem terheli az alhasi régiót.

A gyógygomba készítmények nem konkrétan a prosztata kezelését célozzák, de kiegészítésként a tüneteket képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni több folyamaton keresztül is (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.).

Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű termék tartós fogyasztását ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó adagolással.

Javasolt a táplálkozás célzott átalakítása (pl. makrobiotika), s természetes gyógymódként napi 1 marék tökmag (vagy egy teáskanálnyi tökmagolaj) elfogyasztása. Ezen kívül az alábbi gyógynövények fogyasztása jöhet szóba: fűrészpálma, cickafark, zsálya, közönséges galaj, ill. ajánljuk Probiotix és tőzegáfonyás probiotikum havonta váltott fogyasztását.

Rosszindulatú folyamat esetén más gyógygomba készítmény ajánlott, ezért ebben az esetben kérjük szíveskedjen ismét hozzánk fordulni!

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

Dr. Darnói Tibor
Holisztikus orvos

darnoitibor.hu
hop.gyogyuljvelem.com
Tel.: 06 309 714 990

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!
Prosztata problémára, esetleg megelőzésére milyen terméket ajánlana?
Köszönöm!

Válasz
2022. december 06.

Tisztelt Uram!
Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Kérdéséből nem derül ki, hogy konkrétan milyen prosztata problémáról van szó, s megelőzésről – már fennálló prosztata probléma esetén – nem beszélhetünk. Így válaszunkban általános iránymutatást tudunk adni. Alapvető az orvosi terápia, de a prosztata átfogó támogatását összetett terápia segítheti, melynek része a rendszeres testmozgás, fizikai aktivitás, mely sem nyomással, sem túlzott erőkifejtéssel nem terheli az alhasi régiót.
A gyógygomba készítmények nem konkrétan a prosztata kezelését célozzák, de a tüneteket képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni több folyamaton keresztül is (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.). Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű termék tartós fogyasztását ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó adagolással. Daganatos betegség esetén más készítmény ajánlott.
Javasolt a táplálkozás célzott átalakítása (pl. makrobiotika), s népi gyógymódként napi 1 marék tökmag (vagy egy teáskanálnyi tökmagolaj) elfogyasztása. Ezen kívül az alábbi gyógynövények fogyasztása jöhet szóba: fűrészpálma, cickafark, zsálya, közönséges galaj, ill. ajánljuk Probiotix és tőzegáfonyás probiotikum váltott fogyasztását.
Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget!

Dr. Darnói Tibor

Kérjen tanácsot