Keresés
Close this search box.

Orvos válaszol

Kérjen tanácsot!

Kérdés

Kedves Doktor Úr!

mit tegyen az ember, ha leukémiás? Melyik gomba segíthet? Többen kérdezték már. Megkérném, hogy nyújtson számunkra egy általános útmutatást. Nagyon szépen köszönöm.

Baráth Diana
Mushi ügyfélszolgálat

Válasz
2023. december 01.

A szív- érrendszer támogatása, a glükóz-inzulin anyagcsere javítása érdekében érdemes lehet a Bio Ganoderma és a Bio Shiitake fokozatosan bevezetett és kombinált alkalmazását megpróbálni az alábbiak szerint.

Bio Ganoderma
1. héten napi 1 kapszula
2. héten napi 2×1 kapszula
3. héttől napi 2×2 kapszula

Bio Shiitake
1. héten csak a Ganoderma
2. héten 3 naponta 1 kapszula
3. héttől napi 1×1 kapszula

A Superum C kapszula fogyasztása szintén elengedhetetlen a gombák megfelelő hasznosulásához.
A Superum C dózis: napi 2×2 tabletta reggeli és ebéd után bevéve.

Három hónapos kúraszerű alkalmazásuk után 1 hónap kihagyás szükséges!

Lényeges, hogy vérhígító gyógyszert szed, akkor rendszeresen ellenőriztesse a véralvadási profilját, mivel a gyógygombák vérhígító hatásúak. Emellett vérnyomás és koleszterin csökkentő hatással is rendelkeznek.

Általános javaslatok:
A leukémia miatt fontos a Human T-sejt leukémia vírus és az Epstein-Barr vírus jelenlétének monitorozása és antivirális kezelés nyújtása szükség esetén. Javasolt a feketeköménymag, máriatövismag, zöld tea és a homoktövis rendszeresebb fogyasztása.
Hasznos lehet a fotobiomodulációs terápiák alkalmazása is, mint a safe lézer vagy a vörösfény terápia.
Önnél is fontos lenne a szervezet Omega-3 zsírsav profiljának kiegyensúlyozása, megfelelő étrendel és/vagy jó minőségű Omega zsírsav komplexet és polifenolokat együttesen tartalmazó étrendkiegészítő alkalmazása révén.

Lelki-érzelmi vonalon törekedjen több életöröm megélésére és az önértékelésének növelésére a mindennapokban.

Felhívom a figyelmét, hogy a fenti javallataim nem minősülnek kezelési tervnek, kizárólag általános iránymutatásként kezelendőek!

Az átfogóbb és konkrétabb kezelési terv kialakítása érdekében javaslom, hogy kérjen időpontot egy online konzultációra az alábbi email címen.
[email protected]

Kérjen tanácsot