Kérjen tanácsot

Kérdés

Tisztelt doktor úr/nő!
Problémáim: magas vérnyomás, pajzsmirigy alulműködés, inzulin rezisztencia. És mozgásszervi betegségek, porckopás, csigolyák összecsúszása, stb.
Ezek következtében nem tudok megszabadulni a magas koleszterinszinttől, és gyakran a húgysavam is magas, jóval a felső határ fölött.
Kb. 6 éve életmódot váltottam, az élelmiszerekben egészséges alapanyagokra váltottam, tornára járok.
Gyógyszerrel kezelve van mindegyik probléma, de szeretném, ha le tudnám csökkenteni, vagy lecserélni a gyógyszert természetes gyógyhatású készítménnyel, pl. mint ezek a gyógygombák.
Eddig nem ismertem, és egyszerűen fantasztikusnak találom őket!!!
Ön ezen problémákra melyiket ajánlja nekem?
Jelenleg szedek alga készítményt is, ami szintén új számomra, és szintén rendkívüli hatása lehet!
Nem üti- e egymást a gyógygomba és az alga?
Ha 2-3 hónapig szed valaki gyógygombát és utána laboratóriumi vérvizsgálatot kér várható – e már javulás, vagy hosszabb ideig kell szedni ahhoz, hogy a vérkép javulást mutasson?
Köszönöm a választ! Sz. F.

Válasz
2023. március 06.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Bár direkt gyógyulást nem ígérhetünk, az orvosi terápia kiegészítéseként a gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a felsorolt betegségek tüneteinek enyhítésében, ehhez Önnek a Mushi ImmunoMix nevű, több összetevőt tartalmazó termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található gombák a cukorháztartás támogatása mellett a szervezet oxigén-felhasználásának javításával, a keringési rendszer támogatásával, koleszterinszint csökkentő és értágító hatással, az immunrendszer erősítésével, valamint energetizáló hatásukon keresztül a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznosak lehetnek. Amennyiben az ízületi panaszok hátterében porckopás áll, a porc pótlására nem tudjuk javasolni a gyógygombákat, mert e tekintetben nem várható tőlük érdemi hatás, – ahogyan sajnos más készítmények sem tudják ugyanezt megtenni.
Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása célzott gyakorlatokkal, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), bio-króm szedése, megfelelő omega 3/6 arányú minőségi halolaj fogyasztása, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél), továbbá optimális nyomelem és vitamin bevitel biztosítása (kiemelten a D és a K2 vitamin).
A gyógygombák tartós szedése ajánlott, azonban hatásuk többsége a vérképben nem mutatkozik meg.
A gyógygombák és az algák szedése nem ütközik, de célszerű a különféle készítmények bevételét időben egymástól eltolni.
Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást!
Dr. Darnói Tibor
Kérdés

Tisztelt doktor úr/nő

Èrdeklődnèk, hogy magas vèrnyomásra, melyik kèszítmènyüket ajánlja?

Köszönöm a válaszát,
V.D.

Válasz
2023. február 10.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Mivel nem tudjuk, hogy a magas vérnyomás önállóan van jelen vagy esetleg mellette egyéb betegség is fennáll, válaszunkat általánosságban írjuk Önnek. A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a szervezet egyensúlyának visszaállításában. Az orvosi terápia kiegészítéseként a MUSHI ImmunoMix nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A hatóanyagok segítenek normalizálni a vérnyomást és a keringési rendszer működését, csökkentik a gyulladást, a termékben található hernyógomba a cukorháztartás mellett az idegrendszeri működések támogatásában is hasznos lehet.
Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. További kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása célzott gyakorlatokkal, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), valamint megfelelő arányú omega 3/6 tartalmú halolaj fogyasztása, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. galagonya, fehér fagyöngy, fokhagyma, fekete retek, pásztortáska, stb.).
Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget!

Dr. Darnói Tibor

Kérdés

Tisztelt doktor úr! Több éve magas vérnyomással küszködök. Sok gyógyszert írtak már, de 150/90 alá nem nagyon megy. Kardiologusnál is voltam. Sajnos ez mellett még pánikbeteg is vagyok. Tanácsot szeretnék kérni öntől, melyik gomba készítmény lenne jó nekem. Köszönöm

Válasz
2022. július 19.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Az említett problémákra önmagában nem hoz végleges megoldást sem gyógyszer, sem gyógygomba, ezek tüneti ill. átmeneti segítséget nyújthatnak csupán. A gyógyulást belső munkálkodás útján, belső változásokon keresztül lehet elérni, ill. pszichológus, pszichiáter szakember segítségét érdemes kérni.

A betegségek orvosi gondozása mellett elsődlegesen fontos a minőségi táplálkozás (pl. makrobiotika), a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn -, minél több idő eltöltése a természetben, a lelki egyensúly biztosítása-megtartása célzott gyakorlatokkal, s a megfelelő vitamin, nyomelem ellátottság. Mindez kiegészíthető pl. a gyógygombákkal, Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű készítmény tartós fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolással, 4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával. Ismert tény, hogy több gomba együttes fogyasztása szélesebb spektrumban képes a szervezet támogatására, többek közt jótékony hatásúak a keringési rendszerre és a hernyógombának köszönhetően a pszichés stabilitás biztosítására.

Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota szintén kulcsfontosságú, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását, felnőtteknek ajánlott pl. a Probiotix nevű termék. Ezen kívül jótékony hatású lehet megfelelő omega 3/6 arányú halolaj, ill. CBD-olaj, valamint egyes gyógynövények fogyasztása. Fontos lenne tehát visszaállítani a szervezet egyensúlyát, de ehhez az életvitelt átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást.

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget!

Dr. Darnói Tibor

Kérdés

Tisztelt Doktor úr! Magas vérnyomás – NARVA ,VIDOTIN, pajzsmirigy probléma – LETROX, cukorbetegség – MEFORAL 1000 mg 2×1. Sajnos pár hónapja a hormon háztartásom is felborult. Szeretném, ha javasolnának nekem valamelyik gombakeveréküket. Válaszát előre is köszönöm.

Válasz
2022. március 24.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Az orvosi terápia kiegészítéseként a gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek az Ön panaszainak enyhítésében, ehhez a Mushi ImmunoMix nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a cukorháztartás támogatása mellett a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása célzott gyakorlatokkal, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást!

Dr. Darnói Tibor

Kérdés

Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni, hogy 60 éven felül, enyhe magasabb vérnyomás, 140-150 között, a pulzus 80 körüli, illetve a szervezet általános erősítésére mit használjunk, melyik készítményt? Azonkívül multivitaminra szükségünk van, ha a gyógygombákat esszük? Még egy fontos kérdés, szívinfarktus, vérrögképződés megelőzésére mit használjunk ?
Köszönöm a választ.

Válasz
2022. március 17.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Engedelmével kiemelnénk, hogy elsődlegesen fontos a minőségi táplálkozás, a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn -, az ideális testsúly beállítása, minél több idő eltöltése a természetben és a lelki egyensúly biztosítása, megtartása. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Mindez kiegészíthető pl. a gyógygombákkal, ill. vitaminokkal, nyomelemekkel, bizonyos olajok (megfelelő omega3/6 arányú olaj) bevitelével, gyógynövényekkel. Kiegészítésül, a gyógygombák közül Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű készítményt ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással. Tartós szedés lenne javasolt, 4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával.

Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota az ideális emésztés és anyagcsere biztosítása mellett kulcsfontosságú többek közt az immunrendszeri, idegrendszeri és keringési működésekben is, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását (pl. Probiotix). A szívinfarktus, vérrögképződés megelőzésében hangsúlyos elemek a fent írtak, de állapottól és esetleges egyéb betegségektől függően szóba jöhet aspirin ill. vérhigító szedése, s alapvető a bőséges folyadékbevitel.

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi gyógyulást, egyensúlyt!

Dr. Darnói Tibor

Kérjen tanácsot