Kérjen tanácsot

Kérdés

Tisztelt Cím!
Segítséget kérnék, mit ajánlanának a termékeik közül. 2-es típusú cukorbetegségem van, Merckformint (este 1), reggel 1/2 Xeverint szedek. A vércukrom nem mehetne 10 fölé (orvosom szerint), de egy ideje sajnos már reggel éhgyomri cukor is 11-12 között van, étkezés után 14 körül. Megpróbálkoztam egy diabetes teakeverékkel, de egy t után mértem 36 és 20 feletti cukrot. Azonnal abbahagytam. Így talán érthető, hogy nagyon óvatos vagyok. Köszönettel várnám segítő tájékoztatásukat.

Válasz
2022. március 02.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez Önnek a Mushi ImmunoMix nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a cukorháztartás támogatása mellett a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása célzott gyakorlatokkal, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi jobbulást, egyensúlyt!

dr. Darnói Tibor

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!
Zsírmáj, magas cukorérték és vérnyomás, pajzsmirigyen hideg göbök. Röviden ennyi problémám van. Milyen gyógygombát javasol?
Válaszát előre is köszönöm szépen!
Üdv. Cs. I.

Válasz
2022. március 02.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást az orvosi terápia mellett. Engedelmével kiemelnénk, hogy elsődlegesen fontos a minőségi táplálkozás (pl. makrobiotika), a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn -, az ideális testsúly beállítása, minél több idő eltöltése a természetben és a lelki egyensúly biztosítása, megtartása. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Mindez kiegészíthető pl. a gyógygombákkal, ill. vitaminokkal, nyomelemekkel (pl. Bio-króm), bizonyos olajok (megfelelő omega3/6 arányú olaj) bevitelével, gyógynövényekkel (pl. eperfalevél, galaj). Kiegészítésül, a gyógygombák közül Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű készítményt ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással. Tartós szedés lenne javasolt, 4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával.

Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota az ideális emésztés és anyagcsere biztosítása mellett kulcsfontosságú többek közt az immunrendszeri és idegrendszeri működésekben is, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását (pl. Probiotix).

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi gyógyulást, egyensúlyt!

Dr. Darnói Tibor

Kérdés

Üdvözlöm! Nem tudják az orvosok megmondani, hogy cukor vagy ideg miatt (vagy mindkettő) homályos látás alakul ki, majd 2 hónap után teljesen megjavul és 2 év után újra előjön. Homályos 2 hónapot, majd elkezd tisztulni, miután 8 féle gyógyszert szedetnek. Idegre, keringésre és cukorra. Esetleg valamelyig gomba segíthetne?

Válasz
2022. január 04.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Az Ön esete érdekes, mert ugyan a cukorbetegség ronthatja az idegi funkciókat és a keringési rendszer állapotát, ám nem ciklikus a megjelenése, vagyis állandó terápiát, gondozást kíván. Időszerűen felerősödő tünetek gyulladásos hátteret feltételezhetnek. Mindezek alapján fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Engedelmével kiemelnénk, hogy elsődlegesen fontos a minőségi táplálkozás (pl. makrobiotika), a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn -, az ideális testsúly beállítása, minél több idő eltöltése a természetben és a lelki egyensúly biztosítása, megtartása. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Mindez kiegészíthető pl. a gyógygombákkal, ill. vitaminokkal, nyomelemekkel, bizonyos olajok (megfelelő omega3/6 arányú olaj) bevitelével, gyógynövényekkel. Kiegészítésül, a gyógygombák közül Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű készítményt ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással. Tartós szedés lenne javasolt, 4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával.Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota az ideális emésztés és anyagcsere biztosítása mellett kulcsfontosságú többek közt az immunrendszeri és idegrendszeri működésekben is, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását (pl. Probiotix).

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi jobbulást, egyensúlyt!

Dr. Darnói Tibor

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr! A Mandulagomba névvel ellátott termékük segít-e cukorbetegség leküzdésében?

Válasz
2021. december 08.

Jó napot kívánok! Köszönöm a kérdését. A bokrosgomba GFP poliszacharidja, a mandulagomba béta glukánja és a kínai hernyógomba CSP-1 poliszacharidja erőteljes vércukoszintcsökkentő hatásúak. A pecsétviaszgomba ganoderol B hatóanyaga alfa-glukozidáz gátló, így javíthatja a perifériás inzulinérzékenységet a szervezetben. Az összes említett gombafaj bizonyos hatóanyagai (főleg poli- és monoszacharid komponensei) – változatos hatásmechanizmusokkal – kóros vérzsírszint optimalizálók, cukoranyagcserét támogató, valamint immun-moduláns tulajdonságúak. Alapként az ImmunoMix speciális gyógygombakeverékünk kiváló választás lehet, amihez kiegészítésképpen Mandulagombakivonatot ajánlanék napi használatra. A diabétesz egy krónikus szövődményes betegség, így, kérem, figyeljen az optimális C,B és D vitaminbevitelre is egyben.
Tisztelettel: Dr. Csóka Tibor

 

Kérjen tanácsot