Keresés
Close this search box.
Kérdés

Tisztelt Dr. Úr!

53 éves férfi vagyok. 8 éve 1-es tipúsu cukorbeteg. 175 cm magas, 73 kg. Igyekszem heti 3- 4 alkalommal mozgást beiktatni, ülő munkát végzek. Szövődményeim nincsenek. Koleszterin szintem (LDL) kb. 10 % magasabb a magas határértéknél. Kb. fél éve ingadozik a vércukor értékem, gyakran 10 felett van, vagy 3-4 közt.
Halolaj- és tökmagolaj kapszulát és MagneB6 vitamint szedek. Pozitív dolgokat hallottam a gombákról, szeretném véleményét, hogy melyik terméket szedjem a rövid- és hosszútávon egészségem megőrzése érdekében.
Elsősorban a cukor ingadozásomon szeretnék javítani mihamarabb.

Köszönettel, H.K.

Válasz
2023. március 06.

Tisztelt Uram!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Bár direkt gyógyulást nem ígérhetünk, az orvosi terápia kiegészítéseként a gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a felsorolt betegségek tüneteinek enyhítésében, ehhez Önnek a Mushi ImmunoMix nevű, több összetevőt tartalmazó termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található gombák a cukorháztartás támogatása mellett a szervezet oxigén-felhasználásának javításával, a keringési rendszer támogatásával, koleszterinszint csökkentő és értágító hatással, az immunrendszer erősítésével, valamint energetizáló hatásukon keresztül a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznosak lehetnek.
Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, (Ön által gyakorolt) állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása célzott gyakorlatokkal, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), bio-króm szedése, megfelelő omega 3/6 arányú minőségi halolaj fogyasztása, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél), továbbá optimális nyomelem és vitamin bevitel biztosítása (kiemelten a D és a K2 vitamin).
Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget!

Dr. Darnói Tibor

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]