Keresés
Close this search box.
Kérdés

Tisztelt Cím!
Segítséget kérnék, mit ajánlanának a termékeik közül. 2-es típusú cukorbetegségem van, Merckformint (este 1), reggel 1/2 Xeverint szedek. A vércukrom nem mehetne 10 fölé (orvosom szerint), de egy ideje sajnos már reggel éhgyomri cukor is 11-12 között van, étkezés után 14 körül. Megpróbálkoztam egy diabetes teakeverékkel, de egy t után mértem 36 és 20 feletti cukrot. Azonnal abbahagytam. Így talán érthető, hogy nagyon óvatos vagyok. Köszönettel várnám segítő tájékoztatásukat.

Válasz
2022. március 02.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, ehhez Önnek a Mushi ImmunoMix nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található hernyógomba a cukorháztartás támogatása mellett a szervezet oxigén-felhasználásának javításával és energetizáló hatásával a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznos lehet.

Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása célzott gyakorlatokkal, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), bio-króm szedése, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél).

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi jobbulást, egyensúlyt!

dr. Darnói Tibor

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]