Keresés
Close this search box.
Kérdés

Tisztelt doktor úr/nő!
Problémáim: magas vérnyomás, pajzsmirigy alulműködés, inzulin rezisztencia. És mozgásszervi betegségek, porckopás, csigolyák összecsúszása, stb.
Ezek következtében nem tudok megszabadulni a magas koleszterinszinttől, és gyakran a húgysavam is magas, jóval a felső határ fölött.
Kb. 6 éve életmódot váltottam, az élelmiszerekben egészséges alapanyagokra váltottam, tornára járok.
Gyógyszerrel kezelve van mindegyik probléma, de szeretném, ha le tudnám csökkenteni, vagy lecserélni a gyógyszert természetes gyógyhatású készítménnyel, pl. mint ezek a gyógygombák.
Eddig nem ismertem, és egyszerűen fantasztikusnak találom őket!!!
Ön ezen problémákra melyiket ajánlja nekem?
Jelenleg szedek alga készítményt is, ami szintén új számomra, és szintén rendkívüli hatása lehet!
Nem üti- e egymást a gyógygomba és az alga?
Ha 2-3 hónapig szed valaki gyógygombát és utána laboratóriumi vérvizsgálatot kér várható – e már javulás, vagy hosszabb ideig kell szedni ahhoz, hogy a vérkép javulást mutasson?
Köszönöm a választ! Sz. F.

Válasz
2023. március 06.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Bár direkt gyógyulást nem ígérhetünk, az orvosi terápia kiegészítéseként a gyógygombák számos folyamat támogatásával segíthetnek a felsorolt betegségek tüneteinek enyhítésében, ehhez Önnek a Mushi ImmunoMix nevű, több összetevőt tartalmazó termék fogyasztását javasoljuk 2×1 kapszula/nap adagolásban. A készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni. A termékben található gombák a cukorháztartás támogatása mellett a szervezet oxigén-felhasználásának javításával, a keringési rendszer támogatásával, koleszterinszint csökkentő és értágító hatással, az immunrendszer erősítésével, valamint energetizáló hatásukon keresztül a fáradtság és gyengeség ellensúlyozásában is hasznosak lehetnek. Amennyiben az ízületi panaszok hátterében porckopás áll, a porc pótlására nem tudjuk javasolni a gyógygombákat, mert e tekintetben nem várható tőlük érdemi hatás, – ahogyan sajnos más készítmények sem tudják ugyanezt megtenni.
Mindezek mellett fontos lenne, hogy Ön mielőbb vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Kiegészítésként meghatározó lenne a táplálkozás rendszerbe foglalt átalakítása (pl. makrobiotikus étrend), a mindennapi, állapottól függően intenzív testmozgás (lehetőleg szabad levegőn), a lelki egyensúly biztosítása célzott gyakorlatokkal, minőségi probiotikum (pl. Probiotix), bio-króm szedése, megfelelő omega 3/6 arányú minőségi halolaj fogyasztása, illetve jótékonyan hathat egyes gyógynövények alkalmazása (pl. eperfalevél), továbbá optimális nyomelem és vitamin bevitel biztosítása (kiemelten a D és a K2 vitamin).
A gyógygombák tartós szedése ajánlott, azonban hatásuk többsége a vérképben nem mutatkozik meg.
A gyógygombák és az algák szedése nem ütközik, de célszerű a különféle készítmények bevételét időben egymástól eltolni.
Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást!
Dr. Darnói Tibor

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]