Keresés
Close this search box.
Kérdés

Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni, hogy 60 éven felül, enyhe magasabb vérnyomás, 140-150 között, a pulzus 80 körüli, illetve a szervezet általános erősítésére mit használjunk, melyik készítményt? Azonkívül multivitaminra szükségünk van, ha a gyógygombákat esszük? Még egy fontos kérdés, szívinfarktus, vérrögképződés megelőzésére mit használjunk ?
Köszönöm a választ.

Válasz
2022. március 17.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével! Fontos lenne, hogy Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, de ehhez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást. Engedelmével kiemelnénk, hogy elsődlegesen fontos a minőségi táplálkozás, a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn -, az ideális testsúly beállítása, minél több idő eltöltése a természetben és a lelki egyensúly biztosítása, megtartása. Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait. Mindez kiegészíthető pl. a gyógygombákkal, ill. vitaminokkal, nyomelemekkel, bizonyos olajok (megfelelő omega3/6 arányú olaj) bevitelével, gyógynövényekkel. Kiegészítésül, a gyógygombák közül Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű készítményt ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással. Tartós szedés lenne javasolt, 4 havonta 1 hónap szünet közbeiktatásával.

Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota az ideális emésztés és anyagcsere biztosítása mellett kulcsfontosságú többek közt az immunrendszeri, idegrendszeri és keringési működésekben is, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását (pl. Probiotix). A szívinfarktus, vérrögképződés megelőzésében hangsúlyos elemek a fent írtak, de állapottól és esetleges egyéb betegségektől függően szóba jöhet aspirin ill. vérhigító szedése, s alapvető a bőséges folyadékbevitel.

Tisztelettel kívánunk Önnek mielőbbi gyógyulást, egyensúlyt!

Dr. Darnói Tibor

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]