Keresés
Close this search box.
Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!
Prosztata problémára, esetleg megelőzésére milyen terméket ajánlana?
Köszönöm!

Válasz
2022. december 06.

Tisztelt Uram!
Köszönjük megtisztelő érdeklődését! Kérdéséből nem derül ki, hogy konkrétan milyen prosztata problémáról van szó, s megelőzésről – már fennálló prosztata probléma esetén – nem beszélhetünk. Így válaszunkban általános iránymutatást tudunk adni. Alapvető az orvosi terápia, de a prosztata átfogó támogatását összetett terápia segítheti, melynek része a rendszeres testmozgás, fizikai aktivitás, mely sem nyomással, sem túlzott erőkifejtéssel nem terheli az alhasi régiót.
A gyógygomba készítmények nem konkrétan a prosztata kezelését célozzák, de a tüneteket képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni több folyamaton keresztül is (pl. gyulladásos folyamatok mérséklése, az immunrendszer harmonizálása, a szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.). Önnek a MUSHI ImmunoMix nevű termék tartós fogyasztását ajánljuk 2×1 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó adagolással. Daganatos betegség esetén más készítmény ajánlott.
Javasolt a táplálkozás célzott átalakítása (pl. makrobiotika), s népi gyógymódként napi 1 marék tökmag (vagy egy teáskanálnyi tökmagolaj) elfogyasztása. Ezen kívül az alábbi gyógynövények fogyasztása jöhet szóba: fűrészpálma, cickafark, zsálya, közönséges galaj, ill. ajánljuk Probiotix és tőzegáfonyás probiotikum váltott fogyasztását.
Tisztelettel kívánunk Önnek jó egészséget!

Dr. Darnói Tibor

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]