Keresés
Close this search box.

Vélemények

Ez az oldal Önöknek szól, akik betekintést szeretnének nyerni a gyógygombák hatásmechanizmusának világába. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Mushi gyógygombák honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékeinket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kellner Barbara

Összes videó:

Vélemények Krónikus fáradság, erőnlét kategóriában

Pecsétviaszgomba kivonat

Ízületi és csontproblémáim vannak, több súlyos baleseten estem át, kegyetlenül dagadnak a lábaim, és a víz megy rá a szívemre, fulladok, cukros is vagyok. Nagyjából mindig ugyanannyi időt töltök kórházban mint itthon. Itt kértem segítséget, mert hallottam a gyógygombákról. Napi 2x 3 kapszulát eszek a ganodermából, és szépen leviszi a vizet a lábamról, és könnyebb lélegeznem, csillapítja a fájdalmat a csontokban, ízületekben. Az orvosok által előírt vízhajtók nem használnak, de ez igen. Ajánlom mindenkinek, aki fájdalommentes, fulladásmentes életet kíván élni súlyos betegségek mellett is és javítani akarja az élete minőségét.

OptiMix

Optimixet és Shitaket vettem 1 hónapja, 2 hét alatt elfogyott így mindkettő az előírt adagban, így csak 2 hétig szedtem, de mivel más márkákhoz képest eleve 2x hatóanyagot tartalmaz a Mushi, így elég magas hatóanyagtartalommal szedtem, főleg hogy ment vele +ban a Shitake is.1500mg-os össz hatóanyagtartalom lehetett naponta így, ami szerintem nem kevés, szedtem olyan ganoderma kivonatot pár éve, hogy csak 200-250mg tartalmazott a napi adag, ami nem sok, de másoknak az is érezhető volt, kicsit nekem is. Így rövidtávon meg elsőre persze lehet nem lehet biztosra értékelni, de annyi biztos hogy nekem az energiaszintem-kedvem edzésnél már 3-4 nap alatt is érezhető volt, rendesen 2-3x annyit edzettem.Erőjógánál az átlagos 12-15 perc(5 gyakorlat) helyett volt amikor 25-45 percig is csináltam egyfolytában.Ilyen hosszan még nem csináltam ezt a gyakorlatsort vhogy az elmúlt 25 évben.Szerintem nem csak úgy véletlenül lehetett ez, hanem valszeg működtek a dolgok, persze ahogy elfogyott, utána már nem is ment úgy, de gondolom nem a placebo hatás miatt :))Nekem pozitív volt így rövidtávon is, pedig ahogy írják valójában hónapok alatt fejti ki a hatását, csak pénz...lehet elosztva 1 hónapig is kitartott volna, és talán úgy még jobb a hatás!?

Mandulagomba kivonat

A szívproblémám miatt először a pecsétviaszgombával próbálkoztam, de nem éreztem a hatását. Az orvosuk Dr. Darnói Tibor ajánlotta nekem a mandulagombát a szívre és a hernyógombát, ha úgy érzem, nem kapok levegőt. Nagyon hálás vagyok érte. A mandulagombát és a hernyógombát felváltva szedem azóta is, ha a légzéssel van baj, akkor a hernyógombát veszem be, amúgy meg a mandulagombát. Össze tudom hasonlítani, hogy amikor nem szedem, fáradt vagyok, nem bírok semmit, de így a gombával sokkal jobban érzem magam, sétálni is járok, nem fulladok ki és nem kell mindjárt lefeküdnom. Nekem nagyon bevált és szívesen ajánlom másnak is.

Pecsétviaszgomba kivonat

Már hosszabb ideje szünetekkel fogyasztom együtt a hernyógombával, mert érzem, hogy segít. Jobb a közérzetem, pörgősebben megy minden és kevésbé vagyok fáradt. Részemről a maximum pontszámot adhatom.

BIO Hernyógomba kivonat

Immunerősítés céljából rendeltem ezt a terméket. Javult a közérzetem, nem vagyok olyan fáradt, amióta szedem, de orvosi kivizsgáláson, vérvételen nem voltam, tehát objektíven nem tudom megállapítani a hatását.

ImmunoMix

Kb. egy éve fogyasztom ezeket a gomba készítményeket. Megoldást kerestem a magas vérnyomás, változó kori tünetek, migrén, állandósult fáradtság, kimerültségre. Szó szerint szembe jöttek velem a termékek a weboldalak olvasása közben. Kipróbáltuk a párommal, neki is az 50 feletti stresszes életet élő férfiak, minden nyűgjére, egészségügyi kihívásaira. Bevált, szeretjük és elköteleződtünk a termékek pozitív hatásainak eredményeként. Ajánlom a hasonló problémák megoldását keresőknek.

Pecsétviaszgomba kivonat

Én egy éve rendszeresen szedem. Fizikai erőnlétem lényegesen meg növekedett. C vitaminnal együtt szedem. Amióta szedem sem a torkom nem fájt, sem megfázva nem voltam. Nekem egy kicsit magas a vérnyomásom, vérnyomás csökkentőt is beveszem, semmi problémát nem okoz. Jelenleg melanoma rákbetegséget állapítottak meg. Széles szegélyt meghagyva kioperálták a rákos területet. Azóta vizsgálatokat végeznek és semmilyen szervben, mellkasban, koponyában, vérben, a nyirok szervekben nem mutatták ki. Természetesen egy napra sem hagytam még ki a szedését. Nagyon bízom benne, hogy segíteni fog a pecsétviaszgomba. A vizsgálatok 3 hónapja folynak. Félek mert ez 4 éve jelentkezett és én nem mentem vele orvoshoz. A gomba szedését 3 3x 1-re növeltem. Tulajdonképpen 1500 mg-os-ra lenne szükségem, gyorsabb és jobb sikeres eredmény eléréséhez. A vizsgálatok eddig biztató eredményt produkáltak. Ennek a betegségnek sajnos sugár, és kemoterápián kívül más kezelése nem nagyon van. Ezeket én nem akarom, nem vállalom.

Süngomba kivonat

Azért választottam gyógygomba kivonatot, mert antibiotikumos kezelés után az anyagcserém megváltozott, immunrendszerem gyengült és az őrlemény purin tartalma miatt lehet nem tudnám szedni. Kezdetben napi 4db OptiMixet szedtem, amit kiegészítettem Süngomba és Pecsétviaszgomba 2 kapszula szedésével. Mindezt azért, mert sokat fogytam, erőnlétem mélyponton volt, a már meglévő perifériás idegfájdalom súlyosbodott és szorongással társult. Kb. egy hónap elteltével tüneteim enyhültek, erőnlétem és súlyom kezd rendeződni, a stressz csökkent az idegi fájdalom szintén. A Süngomba további szedése mellé választani fogok még az anyagcserére kedvezően ható gyógygombát, amiben az ügyfélszolgálatos kolléga tanácsait meghallgatom.

Pecsétviaszgomba kivonat

Több mint 1 éve szedem az ízületi fájdalmaim a 3 tramadolról napi 1 algopirinre csökkent, fáradékony voltam, estem össze nem tudtam semilyen munkát elvégezni. Most napi 4 orát intenzíven, frissen, pörgősen, fáradság érzete nélkül boldogan tudom végig csinálni. Abbahagytam 1-2 hétre, újra fáradt, gyenge és jöttek a lábamba az idegfájdalmak, én már csak 3-4-esével rendelem, mert így éri meg. Csak ajálani tudom, az ára nagyon kedvezö a 10 ezres termékekkel szemben. Nem beépített emberként írom, igaz tapasztalat alapján. Ilona.

Pecsétviaszgomba kivonat

Csak ajánlani tudom, frisseséget okoz, nem vagyok fáradékony. Nagyon sok jòtékony hatàsa van és àrban is kedvezö. Mindig többet veszek, úgyis elfogy. Igy még olcsóbb. Nagyon elégedett vagyok.

Shiitake gomba kivonat

Nagyon jó hatású a gomba, segít a fáradtság legyőzésében.

Kínai hernyógomba kivonat

Nekem nagyon bevált, a fáradságot, rosszkedvet elfelejthettem. Ennyit megér az egészségünk, csak javasolni tudom.

Kínai hernyógomba kivonat

Nagyon jo csak ajánlani tudom!! Dinamikusabb,erötejessebb vagyok.2 es tipusu Diabéteszem van és hála a hernyo gomba jotékony hatásának 1 honap után már nem oltom magam.Merjetek redelni megéri

Pecsétviaszgomba kivonat

15 éve vogyasztunk pecsétviaszgomba kapszulát feleségemmel ,egy igen neves és ismert forgalmazótól, de én azt tudom róla mondani hogy egy csodaszer, ha két napig nem eszem már nincs olyan energiám mindekinek ajánlom hogy próbálja ki