Keresés
Close this search box.

Vélemények

Ez az oldal Önöknek szól, akik betekintést szeretnének nyerni a gyógygombák hatásmechanizmusának világába. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Mushi gyógygombák honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékeinket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kellner Barbara

Összes videó:

Vélemények Süngomba-Hericium kategóriában

Süngomba kivonat

Előfordul velem többször is, hogy ezt-azt elfelejtek, így hát a memória javítása volt az egyik ok, amiért a süngombát választottam. Másik ok pedig a bélproblémáim, az állandó puffadás és szorulás volt. Sajnos nem igazán vált be nekem. A memóriámat nem vettem észre, hogy javult volna, az emésztéssel meg az orvosokat jártam és felmerült a lehetséges gluténérzékenység, vagy ételallergia lehetősége is. Ami a süngombát illeti, a megrendeltet kiszedtem, elhiszem, hogy rosszat nem csinált, meg az immunrendszeremet is támogadhatta, de nem éreztem semmiféle javulást tőle. Utána olvastam tehát, mit is tehetnék a kivizsgálási időpontokra várva addig is az emésztéssel, és rátaláltam a Shiitake gombára. Az viszont nagyon is bevált, szépen kitisztította a beleim, nincs puffadásom és szorulásom sem azóta, tehát igazán a rajongója lettem, most pedig arra várok, mikor érkezik a Bio Shiitake, addig beérem a "simával". Az orvosokat sem hagyom ki azért. Biztonság kedvéért megyek vastagbéltükrözésre, mivel a házi orvosom is ajánlotta. Amiért írok ide, hogy ne féljenek egy kicsit kísérletezni is a gombákkal. Én sem hagytam annyiban, hogy ha nem jó nekem a süngomba, akkor az egész gyógygomba hóbort csak egy értelmetlen hülyeség, és milyen jó, hogy megtaláltam a Shiitaket. Az kimondottam reám szabott, és segít. Kívánom mindenkinek, hogy megtalálja a számára igazit!

Süngomba kivonat

Ez valami csoda szer! Ideges, feszült voltam türelmetlen. Most minden megváltozott - nyugodt vagyok. Nem mentem sehová, mert minden zavart, most nyugodtan tudok menni bárhová

Süngomba kivonat

Nagyon jó! Nem vagyok olyan negatív, mint voltam, feszült voltam, most nyugodt és rendbe jött az emésztésem is. Szuper!