Keresés
Close this search box.

Vélemények

Ez az oldal Önöknek szól, akik betekintést szeretnének nyerni a gyógygombák hatásmechanizmusának világába. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Mushi gyógygombák honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékeinket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kellner Barbara

Összes videó:

Vélemények Kínai hernyógomba-Cordyceps sinensis kategóriában

Kínai hernyógomba kivonat

A fiamnak vettem, amikor a Covid volt, pedig ellenkezett, hogy minek az neki, de azért bevette. Amikor másodszor elkapta a Covidot, kiszedte, ami még az előző csomagolásból maradt, és telefonált, hogy utánpótlást kérjen. Hát nem kért volna, ha nem használ neki. Így a Covidból hamar kigyógyult, sokkal hamarabb mint előtte. A férjemnek is ezt szokom rendelni. Mikor sokat köhög, elkezdi szedni, és ennek köszönhetően lehet éjszaka nyugodtan aludni, a köhögésrohamok ritkábban jelentkeznek.

Kínai hernyógomba kivonat

65 évesen 2022.februárjában diagnosztizáltak nálam vastagbél rákot,tüdő és máj metasztázissal. 4-5 hónapot prognosztizáltak az életre,mert ugyancsak előrehaladott volt a helyzet (III.). Akkor nagy ijedtségemben körbeinformálódtam és azóta folyamatosan szedem a gyógygombákat. Mellé algákat,céklát,fokhagymát,búzacsírát stb. Nagy mennyiségben szedem ezeket,szünetet csak a kemo alatt tartok,ill.akkor visszaveszem az adagot. Folyamatos volt a tumorok csökkenése,amíg végül műthetővé váltam,a maradékokat eltávolították. A tüdőmből maguktól eltűntek a tumorok. Teljesen tumormentes lettem kicsit több,mint 1 év alatt. A közérzetem kiváló volt végig,mintha fiatalodtam volna 30 évet. Természetesen kellett hozzá az orvostudomány segítsége és egy ultraerős pozitív gondolkodás,elszántság,erő. Akik ismernek,csak néztek. Nem fogytam egy dekát sem,nem hullott a hajam sem ki,a kemo és biologiai terápiák mellékhatásai is elviselhetővé szelídültek.A felsorolt csodák szedését azóta is folytatom,csak lecsökkentettem a mennyiséget és szedni is fogom,amíg élek. Főleg a Shitakee és a Ganoderma gombákat részesítettem előnyben,de mellettük néha még masfajta gombákkal is erősítettem magam. Nálam elvitathatatlan a gombák hasznossága,bizonyítottan hatásosak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a fogyasztásukat.

OptiMix

5 éve fogyasztom a gombákat, daganatos beteg voltam, túl vagyok a kemoterápián és sugárkezeléseken, idén már az onkologus is mondta, hogy tünetmentes vagyok és egészséges. Úgy gondolom, hogy nagy segitség volt a gomba. Igaz az első 1,5 - 2 évben más gombát használtam, de sokkal drágább volt. Az első ok, hogy MUSHI-ra váltottam az alacsonyabb ár volt. Összehasonlítottam a másik kapszulába mennyi hatóanyag van és a MUSHI-ba, kiderült, hogy MUSHI-ba több mint dupla annyi van mint az előzőbe, így fele adagot kell szedni. Azóta is a MUSHI gombákat fogyasztom, (gyorsan terjedő agresszív áttétes melldaganatom volt) OPTIMIX és HERNYÓGOMBÁT szedek, most csak 2-2db kapszulát. Régebben 2 x 4db-ot szedtem.

OptiMix

Éppen 20 éve, hogy problémák kezdődtek a tüdőmmel, amit végül is asztmának diagnotizáltak. Néhány éve átestem egy tüdőgyulladáson, majd találtak egy gyanus foltot a tüdőmön, ezért ct vizsgálatokra küldtek megfigyelés céljából. Mivel sokat hallottam a gyógygombák jótékony tulajdonságairól, elkezdtem szedni az Önök által forgalmazott OptiMixet, valamint a légzés javítására a hernyógombát. A ct. vizsgálatok során megállapították, hogy a folt szép lassan eltűnt, a légzésem is sokat javult. Örülök, hogy rátaláltam ezekre a kiváló termékekre.

Kínai hernyógomba kivonat

Nekem nagyon bevált, a fáradságot, rosszkedvet elfelejthettem. Ennyit megér az egészségünk, csak javasolni tudom.

Kínai hernyógomba kivonat

Nagyon jo csak ajánlani tudom!! Dinamikusabb,erötejessebb vagyok.2 es tipusu Diabéteszem van és hála a hernyo gomba jotékony hatásának 1 honap után már nem oltom magam.Merjetek redelni megéri

Kínai hernyógomba kivonat

Covid19 óta fogyasztom, még megfázva sem voltam