Keresés
Close this search box.

Vélemények

Ez az oldal Önöknek szól, akik betekintést szeretnének nyerni a gyógygombák hatásmechanizmusának világába. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Mushi gyógygombák honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékeinket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kellner Barbara

Összes videó:

Vélemények Daganatos betegség kategóriában

OptiMix

Úgy érzem, nekem ez a termék nagyon bevált. Nem csupán a közérzetről volt szó, hanem a hasfalamon voltak daganatok, úgy néz ki, eltűntek és pillanatnyilag, hála Istennek, tünetmentes vagyok. Az orvos is örült, hogy nem újult ki semmi, az eredményeim jók.

Pecsétviaszgomba kivonat

Pecsét viaszgomba 3 hónap alatt okozta a változást: Hasnyal cisztam 4.5- 3.9 re zsugorodott. Tumormarkerek 101 ről 52.5 csökkentek. A gombán kívül a spirulinát, C vitamint és cinket szedtem. Nekem sikerült és tiszta szívemből kívánom, hogy másoknak is sikerüljön!

Kínai hernyógomba kivonat

65 évesen 2022.februárjában diagnosztizáltak nálam vastagbél rákot,tüdő és máj metasztázissal. 4-5 hónapot prognosztizáltak az életre,mert ugyancsak előrehaladott volt a helyzet (III.). Akkor nagy ijedtségemben körbeinformálódtam és azóta folyamatosan szedem a gyógygombákat. Mellé algákat,céklát,fokhagymát,búzacsírát stb. Nagy mennyiségben szedem ezeket,szünetet csak a kemo alatt tartok,ill.akkor visszaveszem az adagot. Folyamatos volt a tumorok csökkenése,amíg végül műthetővé váltam,a maradékokat eltávolították. A tüdőmből maguktól eltűntek a tumorok. Teljesen tumormentes lettem kicsit több,mint 1 év alatt. A közérzetem kiváló volt végig,mintha fiatalodtam volna 30 évet. Természetesen kellett hozzá az orvostudomány segítsége és egy ultraerős pozitív gondolkodás,elszántság,erő. Akik ismernek,csak néztek. Nem fogytam egy dekát sem,nem hullott a hajam sem ki,a kemo és biologiai terápiák mellékhatásai is elviselhetővé szelídültek.A felsorolt csodák szedését azóta is folytatom,csak lecsökkentettem a mennyiséget és szedni is fogom,amíg élek. Főleg a Shitakee és a Ganoderma gombákat részesítettem előnyben,de mellettük néha még masfajta gombákkal is erősítettem magam. Nálam elvitathatatlan a gombák hasznossága,bizonyítottan hatásosak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a fogyasztásukat.

Pecsétviaszgomba kivonat

A páromnál megállapították a tüdőrákot, és beszereztem neki a pecsétviaszgomba kivonat kapszulát. Meghosszabította az életét 8 évvel. A gyógyszertárban vettem a gombakapszulát, a márkára nem emlékszem, mert 2011 ben volt. Ezt a konkrét terméküket nem ismerem, csak önmagát a gombát. Gondolom, hátha segít másokon, ha ezt megírom. Üdvözlettel

Pecsétviaszgomba kivonat

Én hat éve szedem. Akkor állapítottak meg, hogy rákos daganat van mindkét vesémen. Műtétnél az egyiket vesémet eltávolították, a másikat megcsonkították. Azóta jók az eredményeim. Nem tudom pontosan, a gomba miatt van, de én hiszek benne és szedem. És élek.

Pecsétviaszgomba kivonat

Én egy éve rendszeresen szedem. Fizikai erőnlétem lényegesen meg növekedett. C vitaminnal együtt szedem. Amióta szedem sem a torkom nem fájt, sem megfázva nem voltam. Nekem egy kicsit magas a vérnyomásom, vérnyomás csökkentőt is beveszem, semmi problémát nem okoz. Jelenleg melanoma rákbetegséget állapítottak meg. Széles szegélyt meghagyva kioperálták a rákos területet. Azóta vizsgálatokat végeznek és semmilyen szervben, mellkasban, koponyában, vérben, a nyirok szervekben nem mutatták ki. Természetesen egy napra sem hagytam még ki a szedését. Nagyon bízom benne, hogy segíteni fog a pecsétviaszgomba. A vizsgálatok 3 hónapja folynak. Félek mert ez 4 éve jelentkezett és én nem mentem vele orvoshoz. A gomba szedését 3 3x 1-re növeltem. Tulajdonképpen 1500 mg-os-ra lenne szükségem, gyorsabb és jobb sikeres eredmény eléréséhez. A vizsgálatok eddig biztató eredményt produkáltak. Ennek a betegségnek sajnos sugár, és kemoterápián kívül más kezelése nem nagyon van. Ezeket én nem akarom, nem vállalom.

Mandulagomba kivonat

Nagyon kiváló,nekem volt ágyéki nyirokcsómo megnagyobásom ,amire azt mondták rosszindulatu,és elkezdtem szedni a mandulagombát,és 2 honap mulva normális nagyságura zsugorodott,és nem volt benne rossz indulatu sejt.Mindenkinek ajánlom azóta is szedem a vérzsirom és a koleszterin szintem is jó! Köszönöm,hogy megtalálhatom ezt a gyógymodot!

OptiMix

5 éve szedem az optimix gombát, amióta meg tudtam hogy rákos vagyok. Vagyis már nem vagyok, mert minden rendben volt az utolsó kontrol vizsgálaton. Erre is azt mondom hogy az elmúlt 5 évben egyszer sem volt olyan lelet amin elváltozás szerepelt volna. Isten segítsége benne volt , de a gombának is nagyon sokat köszönhetek. Gyorsan gyógyultam, folyamatos negatív leletek. Adjunk egy esélyt hogy egészségesek legyünk. Köszönöm a forgalmazó csapatnak a munkáját hogy mindig időben érkezett a segítség. Mert tudom hogy segített.

OptiMix

5 éve fogyasztom a gombákat, daganatos beteg voltam, túl vagyok a kemoterápián és sugárkezeléseken, idén már az onkologus is mondta, hogy tünetmentes vagyok és egészséges. Úgy gondolom, hogy nagy segitség volt a gomba. Igaz az első 1,5 - 2 évben más gombát használtam, de sokkal drágább volt. Az első ok, hogy MUSHI-ra váltottam az alacsonyabb ár volt. Összehasonlítottam a másik kapszulába mennyi hatóanyag van és a MUSHI-ba, kiderült, hogy MUSHI-ba több mint dupla annyi van mint az előzőbe, így fele adagot kell szedni. Azóta is a MUSHI gombákat fogyasztom, (gyorsan terjedő agresszív áttétes melldaganatom volt) OPTIMIX és HERNYÓGOMBÁT szedek, most csak 2-2db kapszulát. Régebben 2 x 4db-ot szedtem.

OptiMix

Évek óta használom a cég gyógygombáit. Sajnos használnom kell, érintett vagyok daganatos betegségben. Az Optimix terméket naponta fixen, a többi gombafajta kapszuláit pedig felváltva. Teljesen jól vagyok, orvosi kezelést már évek óta nem kapok, csak kontrollra járok. Mindenkinek ajánlom!

OptiMix

Édesapám tüdőrák kezelése mellé választottuk az Optimix terméket bő 1 éve, nagyban segíti a kezelések elviselhetőségét illetve a minndennapok teljes értékűségéhez is hozzájárul, nagyon jó termék. bátran ajánlom. Az ügyfélszolgálat gyorsan és precízen dolgozik, minden rendelés 2 munkanapon belül érkezett. Nagyon elégedettek vagyunk.

Pecsétviaszgomba kivonat

Rendkívül kedvező hatással van a daganat csökkentésére!! Hálásan köszönöm! Munkájukhoz erőt egészséget kitartást kívánok! Köszönöm hogy vannak!!!

BIO Mandulagomba kivonat

méhnyakrák sugárterápia mellett lett alkalmazva, és a közérzetet javította, kevésbé terhelte meg a szervezetet a sugárkezelés a mandulagomba szedésének ideje alatt. Érezheztő volt a közérzet javulás általa.