Keresés
Close this search box.

Vélemények

Ez az oldal Önöknek szól, akik betekintést szeretnének nyerni a gyógygombák hatásmechanizmusának világába. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Mushi gyógygombák honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékeinket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kellner Barbara

Összes videó:

Vélemények Bio gyógygombák kategóriában

BIO Hernyógomba kivonat

Immunerősítés céljából rendeltem ezt a terméket. Javult a közérzetem, nem vagyok olyan fáradt, amióta szedem, de orvosi kivizsgáláson, vérvételen nem voltam, tehát objektíven nem tudom megállapítani a hatását.

BIO Süngomba kivonat

Elég régóta szedem rendszeresen ezt a terméket és csak jókat tudok mondani róla ! Amióta szedem, nem kell szednem a savlekötő gyógyszeremet. Mellette szedem a Trombesz tabletàt és mégsincs szükség savlekötőre, ha szedem a süngombát. Rendszeresen szedem 4 hónapig, majd egy hó szünet. Igazi szuper termék ! Alvàszati gondok is javulásban vannak!

OptiMix

A barátnőmtől hallottam pár évvel ezelőtt erről a termékről, amit azóta is rendszeresen használunk. A férjem a magas vérnyomása miatt kezdte szedni a bio ganoderma gombát, és azóta a vérnyomása csökkent. Én megelőzésként szedtem több gombafajtát is. Most az optimixet kezdem ha lejár az 1 hónap pihenőidő, mivel abban az összes gombafajta benne van, amit eddig szedtem. Teljes bizalommal vagyok a gombák pozitív hatására, ezért a szedését nem fogjuk abbahagyni.

BIO Mandulagomba kivonat

méhnyakrák sugárterápia mellett lett alkalmazva, és a közérzetet javította, kevésbé terhelte meg a szervezetet a sugárkezelés a mandulagomba szedésének ideje alatt. Érezheztő volt a közérzet javulás általa.