Üdvözlöm! Kata vagyok, a Mushi gyógygombák irodavezetője.

Kata

Ez az oldal Önöknek szól, akik betekintést szeretnének nyerni a gyógygombák hatásmechanizmusának világába. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Mushi gyógygombák honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékeinket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények ImmunoMix kategóriában

ImmunoMix

Három hónapja szedem az Immunomix gyógygombát. Menopauzás tünetek miatt és térdizülezi gyulladás miatt keztem el szedni. Egy hónap szedést követően az alvási problémáim lecsökkentek. 7-8 szori éjszakai felébredés kétszerre korlátozódott. Hőhullámaim jelentősen csökkentek. Vérnyomásom nem volt magas, de menopauza alatt emelkedett 130-140/ 80- ra. Mostanra újra visszaállt 110/ 80 körülire. Az álltalános közérzetem is jobb lett ezáltal. Örülök, hogy megismertem a gyógygombát!

ImmunoMix

Nagyon szépen köszönöm a gyors, korrekt ügyintézést! Önöknél találtam még az ImmunoMix gyógygomba keveréket melynek szedése során sokat javult a közérzetem és a fizikai állapotom.