Keresés
Close this search box.

Vélemények

Ez az oldal Önöknek szól, akik betekintést szeretnének nyerni a gyógygombák hatásmechanizmusának világába. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Mushi gyógygombák honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékeinket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kellner Barbara

Összes videó:

Vélemények Ízületi problémák kategóriában

Pecsétviaszgomba kivonat

Ízületi és csontproblémáim vannak, több súlyos baleseten estem át, kegyetlenül dagadnak a lábaim, és a víz megy rá a szívemre, fulladok, cukros is vagyok. Nagyjából mindig ugyanannyi időt töltök kórházban mint itthon. Itt kértem segítséget, mert hallottam a gyógygombákról. Napi 2x 3 kapszulát eszek a ganodermából, és szépen leviszi a vizet a lábamról, és könnyebb lélegeznem, csillapítja a fájdalmat a csontokban, ízületekben. Az orvosok által előírt vízhajtók nem használnak, de ez igen. Ajánlom mindenkinek, aki fájdalommentes, fulladásmentes életet kíván élni súlyos betegségek mellett is és javítani akarja az élete minőségét.

Pecsétviaszgomba kivonat

Több éve szedem izületeimre és gerinc fájdalmamra tökéletes tudok dolgozni és enyhe fájdalommal élni . Ha nem szedem, nem tudok felkelni.

Süngomba kivonat

Èrdeklödnèk a Süngomba örlemènyt lehet szedni folyamatosan vagy kell szünetet hagyni közte mert màr 100 db el fogyott.Vàlaszàt vàrom.Köszönöm

Pecsétviaszgomba kivonat

Több mint 1 éve szedem az ízületi fájdalmaim a 3 tramadolról napi 1 algopirinre csökkent, fáradékony voltam, estem össze nem tudtam semilyen munkát elvégezni. Most napi 4 orát intenzíven, frissen, pörgősen, fáradság érzete nélkül boldogan tudom végig csinálni. Abbahagytam 1-2 hétre, újra fáradt, gyenge és jöttek a lábamba az idegfájdalmak, én már csak 3-4-esével rendelem, mert így éri meg. Csak ajálani tudom, az ára nagyon kedvezö a 10 ezres termékekkel szemben. Nem beépített emberként írom, igaz tapasztalat alapján. Ilona.