Keresés
Close this search box.
Kérdés

Üdvözlöm. Anyukámat 5 éve műtötték Vateri papilla rosszindulatú daganatra. Most volt CT-n, az jó lett. A laborban a tumor értékek is jók lettek, csak a cea lett 12. Egy hónap múlva kell visszamenni, mert azt mondta az orvos, hogy lehet be volt gyulladva valami. Melyik gombafélét tudná neki javasolni? Válaszát előre is köszönöm.

Válasz
2022. február 22.
Tisztelt Érdeklődő!
A CEA (karcinoembrionális antigén) egy, a klinikumban gyakran alkalmazott, onkomarker. 
Általános markere üreges szervek és/vagy tömött szervek csöves, üreges vezetékrendszereinek (ebben az esetben a máj epecsatornarendszere).
Pozitív értéke százszázalékosan semmiképpen sem jelzi, hogy visszatért a daganatos betegsége, hamis pozitivitása (elsősorban gyulladásos okok miatt) rendkívül gyakori.
A múltban elszenvedett papilláris karcinómájának a vezetőmarkere a CA19.9 paraméter.
A Mushi gombakivonatokból bázistermékként az OptiMix speciális ötkomponensű gombakeverékünket ajánlom, napi 2×4 cps adagolásban. 
Kiegészitő termékként pedig a  Superum C természetes összetevőkből álló C-vitamin készítményünket, mely tartalmazza 6 féle növény kivonatát. 
Rutin, acerola, fekete áfonya, csipkebogyó és citrus bioflavonoidok együttes erejével nyújt hatékony támogatást az immunrendszernek és egyben gyulladáscsökkentő hatású is.
Üdvözlettel: Dr.Csóka Tibor 

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]