Keresés
Close this search box.
Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!
2019 november végén, december elején arra lettem figyelmes, hogy terheléskor, gyorsabb gyaloglás, cuccolás esetén nehezen kapok levegőt, “fulladok”, s ezzel párhuzamosan, bal oldalon a bordák alatti részben éreztem, mintha ott lenne valami, ami nem fájt, nem fáj. Ami még feltűnt, hogy baloldali fekvéskor recsegő hangot hallottam lélegzetvételkor.
2020.januárban, hasi uh, semmi extra, majd április 1-én tüdőrtg., folt a tüdőn…..CT, igen valami, ami lehet: tbc; tüdőgyulladás, vagy szövettani elváltozás. Nem köhögtem! Bronchoszkópiát, biopsziát visszautasítottam, s visszautasítom. TBC-t kizárták különböző vizsgálatokkal, a klamidia bakteriális, régebbi tüdőgyulladások nyomai jelen vannak, ill.látszanak a tüdő bal lebenyén, s az elváltozások terjednek. Tumormarker -NSE-nem emelkedett, viszont a CEA igen, annak ellenére, hogy a gyomortükrözés, coloszkópia vizsgálatok negatívak.
Kiterjedt rekeszizom sérvet megállapítottak, s reflex is van, de nincs gyomorégésem.
Olvastam a webbeteg oldalon, hogy a reflex miatt nem jól záródó gyomorból olyan gázok, nedvek kerülhetnek a légcsőbe, amik okozói lehetnek tüdőgyulladásnak, majd ebből akár szövettani elváltozás is lehet…
Antibiotikumot kaptam, kétszer. A vizsgálatok április elsején kezdődtek, szeptemberig nem mentem orvoshoz mert panaszom nem volt, szeptembertől újra felerősődött a fulladás a bordák alatt, amivel senki nem foglalkozik….,sem sebész, sem tüdőgyógyász….?!
Milyen gyógygombakészítményt javasol.
70 éves múltam, semmilyen radikális beavatkozást, kezelést nem kérek, ill.visszautasítok.
Várom válaszát!

Válasz
2021. december 16.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A reflux (nem reflex) tényleges gyógyulása gyógyszerekkel nem biztosítható, s ugyanezt csak a gombáktól sem ígérhetjük, de alkalmazásukkal a tünetek enyhülése várható. Komplex holisztikus terápiával viszont akár a gyógyulás is elérhető. Ennek hátterében az áll, hogy a gyógyszerek csak tüneti kezelést kínálnak, miközben a háttérben összetett folyamat tartja fenn a zavart. A gyógyulás feltétele ezeknek a zavaró tényezőknek a megszüntetése, ami az említett holisztikus úton érhető el.

Önnek – az említett terápia részeként – a MUSHI ImmunoMix nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×1-2 kapszula/nap adagolással (testsúlytól függően) 4 hónapon keresztül, majd egy hónap szünetet követően 2×1 kapszula/nap fenntartó adaggal folytatni a kezelést, 4 havonta egy hónap szünet közbeiktatásával, tartósan.

Szintén támogathatja a gyógyulást, a tünetek javulását egy refluxra hangolt célzott táplálkozási rendszer bevezetése (pl. makrobiotika), a nyálkahártya természetes védelme (pl. rizstea), a bélflóra státuszának rendezése minőségi probiotikummal (pl. Probiotix), a rendszeres fizikai aktivitás (lehetőleg szabad levegőn), a minőségi pihenés-alvás biztosítása, illetve a belső (lelki) egyensúly kialakítása célzott gyakorlatokkal, valamint célirányos gyógymódok alkalmazása (pl. reflux gyógytea-keverékek).

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, mielőbbi gyógyulást!

Dr. Darnói Tibor

 

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]