Keresés
Close this search box.
Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!

Édesanyám párjánál tavaly diagnosztizáltak daganatot a májban, májkapuban és a vesében is. A kemoterápia nem volt hatással a májkapuban lévő daganatra, így nemrég 48 órás infúziós kezelést kapott. Ami viszont annyira legyengítette, hogy a beszéd is nehezére esik.
Kérdésem az lenne, hogy milyen mushi termékeket javasolna számára?

Válaszát és segítségét előre is köszönöm! S.SZ.

Válasz
2023. április 01.

Tisztelt Asszonyom!

A jelen információk alapján a következőket tudom javasolni.

A vese és a máj daganatok megjelenései is összefüggést mutatnak a HPV, EBV, HCV okozta krónikus fertőzésekkel. Ebből kifolyólag ildomos folyamatos figyelmet szentelni a vírusok és a gyulladások visszaszorítására, ezért legalább félévenként egy vírusszerológiai vizsgálatot is elvégezni a tumormarkerek nyomon követésével párhuzamosan.Továbbá májat érintő áttétes tumorok gyakoriak a májon áthaladó és az egész szervezetből itt összefutó érpálya okán és a máj kiválasztó, detoxifikációs munkájának elégtelensége miatt is.

A gyógygombákra vonatkozó publikációk szerint a hernyógomba támogatja leginkább a vesék működését. Mellette a ganoderma méregtelenítő, májtámogató hatása miatt és a nehézfémek megkötésében betöltött szerepe miatt is ajánlom. Természetesen a gyógygombák egy teljesértékű és komplex terápia egyik összetevőjeként fejtenek ki igazán kívánatos hatást.

A következő két gyógygomba egyidejű fogyasztását ajánlom az alábbiak szerint:

Bio Hernyógomba:

Napi 2×1 kapszula reggel és este.

Bio Ganoderma:

  1. hét: Napi 2×1 kapszula reggel és este.

2.héttől: 2×2 kapszula reggel és este.

A mikotikumok mellett rendszeresen vigyen be D3-vitamint napi 4000 NE mennyiségben és mellé K2-vitamin komplexet napi 1000 mcg-t, Q10 koenzimet, Omega-3 zsírsavat, illetve a Superum C kapszula fogyasztása is elengedhetetlen a gombák hasznosulását támogatandó.

A Superum C dózis: napi 2×1 tabletta reggeli és ebéd után bevéve.

Ha magas karbamid és kreatinin ill. alacsony GFR értékekkel rendelkezik ne használjon vírusgátlásra L-lizint, mert az ronthat a vesefunkcióin.

Étkezési javallatok

Étrendjéből iktassa ki a gluténtartalmú, xenoösztrogén tartalmú és feldolgozott élelmiszereknek. Legyenek túlsúlyba a keresztesvirágú növények, a káposztafélék, a gluténmentes és alacsony glikémiás indexű álgabonafélék a táplálékban. Fogyasszon sok organikus vagy bio zöldségfélét főként párolva.

A húsfélék közül fogyassza a háztáji libát, kacsát és mangalicát és ezek zsírját a vörös húsok elhagyása mellett.

Fűszerek közül használja többször a kurkuma, fahéj, fokhagyma, oregánó, majoránna, rozmaring, ánizs, zsálya kombinációkat.

Felhívom a figyelmét, hogy a fenti javallataim nem minősülnek kezelési tervnek, kizárólag általános iránymutatásként kezelendőek!

Az átfogóbb és konkrétabb kezelési terv kialakítása érdekében javaslom, hogy foglaljon időpontot egy online konzultációra az alábbi weboldalamon.

https://daganatmentor.hu/

Kívánok mielőbbi gyógyulást!

Üdvözlettel, Dr. Tor János

 

 

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]