Keresés
Close this search box.
Kérdés

Üdvözlöm! A fiam régóta dolgozik fizikai munkát. Fájdalmai vannak, ízületi fájdalmak ezek, a gerince is fáj, a csuklója és a könyöke, de még a térde is fáj. Aludni sem tud, sajnos nem tudom mi okozza, valószínűsítem, hogy lelki eredetű dolog miatt nem tud aludni. Pedig elfárad, mert nehéz munkát végez. Tanácsot szeretnék kérni mi az, ami erre enyhülést hozhat, esetleg megszünteti? Tudom, hogy nagy fájdalmai vannak, mert ha ő már gyógyszert kér tőlem, akkor ott már baj van. Gyógyszereket nem hajlandó szedni. Kérem, ha tud, segítsen. Köszönöm!

Válasz
2022. január 03.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével. Megértjük Fiát, hogy nem szívesen szed gyógyszert, hiszen nem tudható, mi áll a panaszok mögött. Lehet egyszerű fizikai túlterhelés, de lehet ízületi probléma, gyulladás, akár autoimmun folyamat is a háttérben.
Elsődleges javaslatunk egy széles körű orvosi kivizsgálás, mely alapján a megszületett diagnózis célzott kezelés indítását teszi lehetővé. A diagnózis ismeretében komplex, holisztikus terápia állítható össze, melynek egyik eleme lehet a gyógygombák fogyasztása. Fiának a MUSHI ImmunoMix készítmény lenne javasolt 2×1 kapszula/nap adagolással. Tartós fogyasztás ajánlott  4 hónap szedés, 4 hónap szünet ciklusok váltogatásával.
Tisztelettel kívánunk Fiának mielőbbi jobbulást!
Dr. Darnói Tibor

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]