Keresés
Close this search box.
Kérdés

Tisztelt doktor úr !

Többféle betegséget diagnosztizáltak a ct során, ( mint a májban több érburjánzás,több epekő ami 10mm-es,bal vesében cysta,jobb vesében elzáródás,ami a húgyholyagban kialakult 58mm-es tumor következménye,hónapok óta vérvizelet van,s nehézkes a vizelet ürítés is.Milyen gyógymódót ajánlana a tumor növekedésének a megállítására ?

Válaszukat előre is köszönöm!

P.

Válasz
2024. szeptember 20.

Tisztelt Uram!

 

Örülünk érdeklődő levelének.

Az elmondottak alapján alábbi gyógygomba fogyasztását javaslom:

 

Bio Ganoderma:

  1. héten napi 1×1 kapszula

Amennyiben nem okoz gondot az emésztése, akkor lehet folytatni a szedését!

  1. héten napi 2×1 kapszula
  2. héten napi 2×2 kapszula

 

A gomba készítményekkel egyidőben javasolt a hasznosulást segítő komplex Superum C készítményt is szedni napi 2×2 tabletta dózisban.

 

Fontos tudni, hogy a gyógygombák vérhígító hatásúak, ezért műtét előtt legalább két héttel el kell hagyni az alkalmazásukat. A beavatkozások után azonban érdemes fogyasztani őket a gyorsabb sebgyógyulás és a gyulladásellenes tevékenysége miatt.

 

A gyógygombák és az egyéb antioxidánsok alkalmazását kemoterápia napján és azt megelőzőleg és után legalább 4-5 nappal el kell hagyni.

Három hónapos kúraszerű alkalmazásuk után 1 hónap kihagyása szükséges!

 

 

A vese és a húgyutak támogatására:

Két hetente érdemes kúraszerüen fogyasztani az alábbi vesetisztító és a húgyutak támogatására alkalmas tea keveréket is: aranyvessző, ragadós galaj, gyermekláncfű, kukoricabajusz, nyírfalevél estleg még triphala.

Kúra menete:

Heti 4 napon keresztül, naponta 3x étkezések előtt 30 perccel elkortyolgatva fogyasztani, majd egy hét szünetet tartani. Három hónapos ismétlés után egy hónap szünet következzen.

 

A pangó vizeletben ilyenkor felszaporodó bakteriális jelenlétet ellensúlyozhatja természetes antibiotikumok használatával.

 

 

Étkezési javaslataim

 

  • Étrendjéből iktassa ki a gluténtartalmú, xenoösztrogén tartalmú és feldolgozott élelmiszereket.
  • Egyen sok organikus vagy bio zöldségfélét főként párolva.
  • Készítsen zöldturmixokat és a zellerszár préselt levét igya heti 3-4 alkalommal.
  • A napi táplálkozásába építsen be minél több feketebogyós/vörösbogyós termésű növényt, mint pl. a fekete málna, fekete szeder, arónia stb. Törekedjen a bio minősítésű élelmiszerek fogyasztására.
  • Húsfélék közül fogyassza a háztáji tartásban nevelkedett libát, kacsát és mangalicát és ezek zsírját a vörös húsok elhagyása mellett.
  • Fűszerek közül használja kicsit gyakrabban a kurkuma, fahéj, fokhagyma, oregánó, majoránna, rozmaring, ánizs kombinációkat.

 

 

Felhívom a figyelmét, hogy a fenti javallataim nem minősülnek kezelési tervnek, kizárólag általános iránymutatásként kezelendőek!

 

Az átfogóbb és konkrétabb kezelési terv kialakítása érdekében javaslom, hogy kérjen időpontot egy online konzultációra az alábbi email címen.

 

[email protected]

 

Sikeres felépülést Önnek!

 

 

Tisztelettel, Dr. Tor János

 

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]