Keresés
Close this search box.
Kérdés

Boldog napot kívánok mindenkinek!

Szeretném megrendelni a Süngomba kapszulát, és a Pecsétviasz gomba kapszulát!

 

Tanácsot is szeretnék kérni abban hogy, ezekhez a gomba kapszulák hoz kell e szedni D vitamint, C vitamint, Cinket, B vitamin komplexet, vagy magnéziumot? Vagy tartalmazzák mindezt a vitamint, ásványi anyagokat? Mivel többféle krónikus betegségem van sajnos!

Magas vérnyomás, 2-es típusú cukorbeteg vagyok, pajzsmirigy alul működésem , magas a vér hugysav szintem is, és ízületi fájdalmaim is vannak mindenütt ami lehet a cukorbetegség miatt alakult ki, de ezt nem tudom pontosan, mert görcsösek az ujjaim de mindenütt fájdalmaim vannak, váll kar , csukló, derék, lábak, sarok fájdalom, ami késszúrás szerű éles fájdalmat okoz, és pánik beteg vagyok!

Gyógyszereket szedek, Rexetin 20 mg filmtabletta, xanax 0 5-ös este egy szem, Meramil hct 50 mg, Metoprolor Z hexal, Amlodipin Teva 5 mg, Humulin M/3 humán inzulin, 18 egység reggel , 14 egység este, ehhez Adimet 1000 mg , amiből reggel 500mg este 500mg-ot szedek!

A Pecsétviasz gomba kapszulát szedem most, és a mandula gombát C vitaminnal, de sajnos nem látszik a hatás, 1 hónapja szedem,, tanácstalan vagyok!. Az orvosnak nem merem elmondani ezeket! Jól teszem e ha 2 db Pecsétviasz gomba kapszulát, és 2db Süngomba kapszulát rendelek?

Anyagilag többet vagy mást nem tudok rendelni sajnos!

Előre is köszönöm szépen a segítséget és a tanácsot is!

Tisztelettel:

S.

Válasz
2024. szeptember 20.

Tisztelt Hölgyem!

 

Köszönjük levelét.

Ilyen komplex tünetegyüttesnél a gyógygombák csak a kezelési stratégia egyik elemét képezhetik, de nem lesznek önmagukban elégségesek.

A gyógygombákhoz külön ajánlott szedni c-vitamint a jobb hasznosulás érdekében, az említett vitaminokat és a cinket kiegészítőleg lehet szedni, de tartalmazzák a gombakivonatok.

Nagyon fontos, hogy minden étrend kiegészítőt, vitamint és ásványi anyagokat megfelelő formában, dózisban és arányban szükséges szedni a kívánt hatás érdekében. Ezt csak egyénre szabottan lehet kialakítani az aktuális állapot ismeretében.

 

Javaslom a Bio ganoderma és a Bio süngomba kombinált, növekvő dózisú alkalmazását az alábbiak szerint:

 

Bio ganoderma:

1.héten napi 1 kapszula

2.héttől napi 2×1 kapszula

 

Bio süngomba:

1.héten napi 1 kapszula

2.héten napi 2×1 kapszula

3-4. héten 2×2 kapszula

 

A Superum C kapszula fogyasztása szintén elengedhetetlen a gombák megfelelő hasznosulásához.

A Superum C dózis: napi 2×2 tabletta reggeli és ebéd után bevéve.

 

Három hónapos kúraszerű alkalmazásuk után 1 hónap kihagyása szükséges!

 

Fontos aspektusa a gombáknak, hogy vérhígító hatásúak, ezért műtét előtt legalább egy-két héttel el kell hagyni az alkalmazásukat. A beavatkozások után azonban érdemes fogyasztani őket a gyorsabb sebgyógyulás és a gyulladásellenes tevékenységük miatt. Továbbá vérnyomáscsökkentő és koleszterincsökkentő hatásuk is ismert. Ezeket figyelembe kell venni a szedett gyógyszerek fényében.

 

 

Felhívom a figyelmét, hogy a fenti javallataim nem minősülnek kezelési tervnek, kizárólag általános iránymutatásként kezelendőek!

Az átfogóbb és konkrétabb kezelési terv kialakítása érdekében javaslom, hogy kérjen időpontot egy online konzultációra az alábbi email címen.

[email protected]

 

Mielőbbi gyógyulás Önnek!

Tisztelettel,

Dr. Tor János

 

 

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]