Keresés
Close this search box.
Kérdés

Tisztelt Doktor úr!

 

Egy olyan problémával fordulnék önhöz hogy a Covid elleni első Pfizer oltás után egy évig zsibbad a bal oldalam és fájt a a bal bordám alatt a gyomrom. Minden vizsgálaton voltam koponya mri, kardiológia, végbéltukrozes, gyomortukrozés, nem találtak semmit. 2évig nem volt semmi problémám most újra elojott ez a zsibbadás hasfájás erre melyik gombát tudná ajánlani hátha segítene valamelyik?

 

Köszönöm a válaszát

László

Válasz
2024. június 12.

Tisztelt  László!

 

Köszönjük bizalmát, hogy hozzánk fordult kérdésével.

 

A COVID fertőzés lefolyását, következményeit, szövődményeit világszerte „most tanuljuk”, erre vonatkozóan nincsenek komoly, megalapozott, tapasztalatokon nyugvó ismeretek, így az Ön által említett problémák is csak feltételezhetően köthetők össze a COVID-fertőzéssel. Ugyanakkor tény, hogy sokaknak gyengül le extrém mértékben a szervezete, és szerteágazó panaszoktól szenvednek. Komoly gyulladás zajlik a fertőzés során a szervezetben, amely esetenként lassan gyógyul és sokáig, drasztikusan visszaveti a teljesítőképességet.

 

A regenerálódásban fontos a türelem, a megfontoltság és a fokozatosság. Semmit nem szabad siettetni és erőltetni. Az orvosi gondozás és terápia követése elsődleges.

 

Ez kiegészíthető számos készítményel, köztük a MUSHI ImmunoMix fogyasztásával, mert a gombákban található béta-glükánok a leghatékonyabb természetes immunerősítők közé tartoznak, ami kiegészül számos egyéb jótékony hatással, különösen a szöveti oxigenizáció fokozásával, gyulladáscsökkentő, keringésjavító, stb. hatással.

 

Javasolt adagolás 2×1-2 kapszula naponta (testsúlytól függően), amennyiben nem zajlik célzott immunműködést gátló (ún. immunszupresszív) kezelés, mert ebben az esetben a gombakészítmények ill. valamennyi immunmoduláns fogyasztása ellenjavallt. Amennyiben nincs ütközés, a készítményt tartósan kell szedni, 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát folytatni 2×1 kapszula/nap fenntartó dózissal.

 

Továbbá javasolt probiotikum (pl. Probiotix), valamint vitaminok (kiemelten B, C és D vitaminok), nyomelemek (kiemelten szelén, cink és magnézium) tartós fogyasztása, ill. a tüskefehérjék kivezetésére ajánlott készítmények/gyógynövények, mint pl. fenyőtű tea, édeskömény tea, stb., megfelelő omega 3/6 arányú minőségi halolaj és feketekömény olaj fogyasztása, az idegrendszeri tünetekre CBD-olaj.

 

A szabad levegőn tartózkodás, séta szintén jótékony hatású és érdemes hangsúlyt fektetni a bőséges vízfogyasztásra is. A napi rendszerességgel végzett lelki-szellemi gyakorlatok, meditációk szintén segítik a gyógyulást, a szervezet nyugalmi állapotának visszaállítását, megtartását.

 

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást

 

Dr. Darnói Tibor

Holisztikus orvos

darnoitibor.hu

hop.gyogyuljvelem.com

Tel.: 06 309 714 990

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]