Keresés
Close this search box.
Kérdés
Jó napot!
Stroke után baloldali benulás spasticitás.
Melyik terméket ajánlanák számomra?
Tisztelettel
L. F.
Válasz
2024. június 11.
Tisztelt Uram!
Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

A stroke (akár vérzéses vagy elégtelen vérellátási eredetű) összetett probléma, direkt gyógyulását nem lenne korrekt ígérni a gombáktól, bár azok számos jótékony hatással segíthetik a beteg állapotának javulását (pl. gyulladás- és koleszterinszint csökkentő hatás, értágító, véralvadásgátló hatás, zsírok lerakódásának megakadályozása az érrendszeren belül, szervezet oxigénfelhasználásának javítása, stb.). A gyógyulás esélyét alapvetően határozza meg az elszenvedett károsodás jellege/mértéke és a szervezet általános állapota.

Így az orvosi terápiát és a tartós szakorvosi gondozást – mely elsődleges kell legyen – a háttérben meghúzódó kiváltó tényezők és a következményes ill. maradványtünetek határozzák meg, több szakterület összehangolásával.

Kiegészítőként a több gombát tartalmazó, ezért komplexebb hatású ImmunoMix nevű termék fogyasztását javasoljuk 2×2 kapszula/nap adagolással. 4 hónap aktív szedést követően érdemes tartani egy 1 hónapos szünetet, majd ilyen ciklikussággal a terápiát hosszabb távon folytatni.
Ugyanakkor fontos lenne, hogy – a lehetőségekhez képest – Ön vissza tudja állítani szervezete egyensúlyát, amihez az Ön életvitelét átfogóan érintő, rendszerbe foglalt, komplex, holisztikus terápiás csomag nyújthatna megoldást.

Engedelmével kiemelnénk, hogy elsődlegesen fontos:
  • a minőségi táplálkozás,
  • a rendszeres, intenzív testmozgás – lehetőleg szabad levegőn – illetőleg célzott gyógytorna,
  • az ideális testsúly beállítása,
  • minél több idő eltöltése a természetben 
  • a lelki egyensúly biztosítása, megtartása.

Ugyanis a lelki tényezők alapvető törvényszerűségek mentén befolyásolják a fizikai test folyamatait.

 

Mindez kiegészíthető pl. a fent említett gyógygombákkal, ill. vitaminokkal (kiemelten D-, és B-vitaminok), nyomelemekkel (kiemelten jó biohasznosulású magnézium és szelén), bizonyos olajok (megfelelő omega3/6 arányú olaj) bevitelével, gyógynövényekkel, Kaqun víz, valamint a szívműködés támogatására szeleno-Q10 fogyasztásával. Tekintve, hogy a mikrobiom, a bélflóra megfelelő állapota az ideális emésztés és anyagcsere biztosítása mellett kulcsfontosságú többek közt az immunrendszeri és idegrendszeri működésekben is, ismételten kiemeljük a minőségi táplálkozás fontosságát és minőségi probiotikumok fogyasztását (pl. Probiotix).

Tisztelettel kívánunk Önnek jobbulást, jó egészséget

 

Dr. Darnói Tibor

Holisztikus orvos

Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk. A következő e-mail címünkre: [email protected]