Keresés
Close this search box.

Szakértőink

Dr. Darnói Tibor

Szakértő

Dr. Darnói Tibor orvosi pályafutását idegsebészeten kezdte, majd háziorvosi szakvizsgát tett. A klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, komplex terápiás javaslattal segít a betegségek megelőzésében, illetve a gyógyulás útjára lépni.

Orvos-szakmai életút

1993-ban szerezte meg az általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd hat év idegsebészeti munkát követően a gyógyszeriparban dolgozott, később letette a Háziorvosi szakvizsgát. Átfogó ismereteket szerzett a mozgásszervi betegségek, valamint a neuro-pszichiátria és a gasztroenterológia területén.

Jelentős fordulatot hozott munkájában, mikor daganatos betegekkel kezdtem foglalkozni. Ennek során nem csupán a stressz szerteágazó vonatkozásaival és az immunrendszer rejtelmeivel ismerkedett meg, hanem felfigyelt bizonyos rendszeresen felbukkanó, sokak által felvetett problémákra és összefüggésekre, amelyeket a betegek említettek a konzultációk során. Mindezek nagyban hozzásegítettek ahhoz, hogy rendszer-szintű értelmezésben mutatkozzon meg a különböző kórképek háttere, ami elvezetett a komplex, holisztikus terápiás csomag megszületéséhez.További információk: http://darnoitibor.hu/

Dr. Tor János

Onkológus szakorvos és integratív terapeuta

Üdvözletem!

Dr. Tor János vagyok.
Onkológus szakorvos és integratív terapeuta.

Már az egyetemi évek alatt mély érdeklődést mutattam a természetesebb onkológiai terápiák irányában, a klasszikus kemo-, sugár-és immunterápiák mellet, ezért kiegészítő kutatásokba fogtam a komplementer és az alternatív terápiák világában. Különösen megragadott a Kínai, Japán és a Dél-Koreai medicina gazdagsága.
Mivel az én ember és világképem hármas, ezért ezen elveknek megfelelően kezelem a betegeimet a fent említett keleti medicinákból és más kultúrák gyógykezeléseiből merítve. Természetesen nem mellőzve a modern tudomány vívmányait sem.
Betegeimet mindig egy teljes életmódváltásra sarkallom, kiegészítve a közel 20 féle terápiával és életmódbeli korrekciókkal a személyre szabott, teljes kezelési terv felállítása során.

Szeretettel várom pacienseimet az online konzultáción, ami az első alkalommal mintegy 1 órát vesz igénybe az alaposabb állapotfeltárás végett.

Weboldalam: https://daganatmentor.hu/

 

Kérjen tanácsot orvosainktól!

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk!