Szakértőink

Dr. Darnói Tibor

Szakértő

Dr. Darnói Tibor orvosi pályafutását idegsebészeten kezdte, majd háziorvosi szakvizsgát tett. A klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, komplex terápiás javaslattal segít a betegségek megelőzésében, illetve a gyógyulás útjára lépni. További információk: http://darnoitibor.hu/

Dr. Tor János

Onkológus szakorvos és integratív terapeuta

Üdvözletem!

Dr. Tor János vagyok.
Onkológus szakorvos és integratív terapeuta.

Már az egyetemi évek alatt mély érdeklődést mutattam a természetesebb onkológiai terápiák irányában, a klasszikus kemo-, sugár-és immunterápiák mellet, ezért kiegészítő kutatásokba fogtam a komplementer és az alternatív terápiák világában. Különösen megragadott a Kínai, Japán és a Dél-Koreai medicina gazdagsága.
Mivel az én ember és világképem hármas, ezért ezen elveknek megfelelően kezelem a betegeimet a fent említett keleti medicinákból és más kultúrák gyógykezeléseiből merítve. Természetesen nem mellőzve a modern tudomány vívmányait sem.
Betegeimet mindig egy teljes életmódváltásra sarkallom, kiegészítve a közel 20 féle terápiával és életmódbeli korrekciókkal a személyre szabott, teljes kezelési terv felállítása során.

Szeretettel várom pacienseimet az online konzultáción, ami az első alkalommal mintegy 1 órát vesz igénybe az alaposabb állapotfeltárás végett.

Weboldalam: https://daganatmentor.hu/

Kérjen tanácsot orvosainktól.

Orvosi csapatunk rendelkezésére áll, ha Önnek bármilyen kérdése adódna a gyógygombákkal kapcsolatban.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk.
A következő e-mail címünkre: [email protected]