Szállítási feltételek

A szállítási díj 9 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, amennyiben a bankkártyás  fizetési módot választja. 9 000 Ft érték alatti megrendelés-érték esetén a szállítási díj bankkártyás vagy PayPallal történő fizetés esetén 889 Ft.
Utánvétes szállítási mód esetében értékhatártól függetlenül 508 Ft további költséget számítunk fel. Tehát amennyiben 9 000 Ft értékhatár alatt, utánvéttel rendel, a teljes szállítási díj 1397 Ft.
Amennyiben 9 000 Ft értékhatár felett, utánvéttel rendel, csak az utánvét költségét kell fizetni, ami 508 Ft.

Amennyiben a rendelését 10:00 előtt adja le, úgy a csomagját már másnap kiszállítjuk Önnek, 10:00 után leadott rendelések esetében a szállítás 2 munkanap. A szállítás időpontjáról a GLS futárszolgálat a kiszállítás napján reggel 8:00 óráig e-mailben tájékoztatást küld a kiszállítás időintervallumáról és a futár telefonszámáról.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kiszállítás hétfőtől-péntekig, 08.00 – 17.00 óráig történik. A csomag értékét kiszállításkor a futárnak készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni. A termékeinkkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatosunkkal közvetlenül az [email protected] e-mail címen.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget.