Információk

Fizetési tájékoztató

Szállítás

Gyakran ismételt kérdések

A vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat és poliszacharidokat tartalmazó gyógygombák felhasználása sokrétű. Egyaránt alkalmazhatók roborálásra, betegségmegelőzése, kiegészítő kezelésekhez és fertőzéses megbetegedésekkel szemben. Összetevőik révén kitűnő immunerősítők, rákellenes hatásukat pedig különféle kutatások igazolták.

A szállítási díj 9 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, amennyiben a bankkártyás fizetési módot választja. 9 000 Ft érték alatti megrendelés esetén a szállítási díj bankkártyás vagy PayPallal történő fizetés esetén 990 Ft. Utánvétes szállítási mód esetében értékhatártól függetlenül 600 Ft további költséget számítunk fel. Tehát amennyiben 9 000 Ft értékhatár alatt, utánvéttel rendel, a teljes szállítási díj 1590 Ft.
Amennyiben 9 000 Ft értékhatár felett, utánvéttel rendel, csak az utánvét költségét kell fizetni, ami 600 Ft.

Amennyiben a rendelését 10:00 előtt adja le, úgy a csomagját már másnap kiszállítjuk Önnek, 10:00 után leadott rendelések esetében a szállítás 2 munkanap. A szállítás időpontjáról a GLS futárszolgálat a kiszállítás napján reggel 8:00 óráig e-mailben tájékoztatást küld a kiszállítás időintervallumáról és a futár telefonszámáról.

SimplePay bankkártyás fizetés, PayPal és készpénzzel való fizetés utánvétkor.

Ügyfélszolgálatos kollégánknál a 36 70 214 88 84-es telefonszámon, vagy az [email protected] email címen.

Rendelések online nyomon követésének lehetősége, korábbi rendelések áttekintése, kedvezmények, egyedi ajánlatok.